18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Γρήγορα και εύκολα ο Απόλλωνας με πεντάρα

By on 27 Φεβρουαρίου, 2019 0 3059 Views

Από τη στιγμή που μέχρι το 7’ ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει δύο γκολ κόντρα στην Καρμιώτισσα με τον Φακούντο Περέιρα, τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για τη συνέχεια. Οι γαλάζιοι κατάφεραν από το πρώτο ματς ουσιαστικά να καθαρίσουν την πρόκριση (5-1)και πλέον μπορούν απερίσπαστοι να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα όπου το Σάββατο ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ κόντρα στην Ομόνοια στο Τσίρειο

Τα άλλα τρία γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν οι Καραγιόλ, Φοπαλά και Παπαμιχαήλ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες απραξίας ο Έκτορ Γιούστε. Για την Καρμιώτισσα είχε μειώσει σε 3-1 ο Νεοφύτου στο 29′.

Για τον επαναληπτικό δεν έχoυν δικαίωμα συμμετοχής οι Ουεντραόγκο και Γιώργος Βασιλείου καθώς συμπλήρωσαν δύο κίτρινες κάρτες.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Πιερή, Οζίας, Βαττής (57′ Πιερή), Α. Κυριάκου, Παναγίδης (68′ Πάντος), Π. Κυριάκου, Γενεθλίου (81′ Χατζηκωνσταντή), Μάρκου, Μασίνουα, Θανελάς, Νεοφύτου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κίσσας, Βασιλείου, Γιούστε (65′ Ουεντραόγκο), Σελίμοβιτς, Πέδρο, Σπόλιαριτς, Μπρου, Καραγιόλ, Περέιρα (46′ Βασιλειάδης), Παπουλής, Φοπαλά (65′ Παπαμιχαήλ).