26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Όλα ανοικτά στον επαναληπτικό(ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 1-1)

By on 27 Φεβρουαρίου, 2019 0 5186 Views

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου Coca-Cola. Ένα αποτέλεσμα που δίνει ένα μικρό μεν, προβάδισμα δε στην ομάδα της Λάρνακας εν όψει της ρεβάνς. Και οι δυο ομάδες είχαν της ευκαιρίες τους στο παιχνίδι, και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάσει των ευκαιριών που βρήκαν.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, έβαλε πίεση στην ΑΕΚ που δυσκολευόταν να αναπτυχθεί στα αρχικά στάδια του αγώνα. Ο γηπεδούχοι, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 18’ μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ζαχίντ. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, προσπάθησαν να αντιδράσουν, και τα κατάφεραν στην δεύτερή τους προσπάθεια με τον Σάστρε στο 39’. Το τελευταίο 5λεπτο του α’ ημιχρόνου, είχε από μια φάση για κάθε ομάδα, όμως το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα που έστειλε της δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο β΄ ημίχρονο, ήταν πιο χαμηλό το τέμπο, με το ΑΠΟΕΛ να απειλεί στο 55’ με τον Εφραίμ και την ΑΕΚ με τον Ακοράν στο 61’. Ο χρόνος περνούσε με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο απειλητικοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, αν και είχαν την πιο κλασσική ευκαιρία στο 87’ με τον Μπέζιακ να κάνει την προβολή, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιώργου Νικολάου, και όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για τις 6 Μαρτίου στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».

ΑΠΟΕΛ: Ρομό, Μερκής, Ιωάννου, Βούρος, Φακινέττι, Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ, Βιντιγκάλ(63′ Τάμαρι), Ζαχίντ(76′ Γιάκολις), Μπάλογκ(76′ Μπέζιακ)

ΑΕΚ: Τόνιο, Καταλά, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Γκαρσία, Ακοράν(78′ Ιγκόρ), Τέτε, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Σάστρε(90′ Λαρένα), Γιάννου(85′ Ακίνο)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου, Σόουζα / Τρουγιόλς, Χέφελ, Ιγκόρ, Τόνιο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2990 (468 οι φίλοι της ΑΕΚ)