19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Τώρα έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου λένε στην ΑΕΚ

By on 25 Φεβρουαρίου, 2019 0 6391 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

«Στην ουσία μπαίνουμε σε μια διαδικασία μαραθωνίου 12 αγώνων και παραπάνω καθώς είναι και στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ευελπιστούμε να φτάσουμε τα 15 αλλά βήμα, βήμα. Θέλαμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες, ξέραμε από πριν ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η Ένωση μας έδειξε και στον α΄ γύρο ότι μπορεί να κάνει την ζημιά. Στο α΄ μέρος συναντήσαμε δυσκολίες, ήταν ένα από τα ημίχρονα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες για εμάς. Με τα γρήγορα γκολ στην επανάληψη τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Μειώσαμε την διαφορά από την ΑΕΛ και από την στιγμή που ακολουθεί παιχνίδι με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα στόχος είναι να πλησιάσουμε περισσότερο. Τώρα έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από την στιγμή που πετύχαμε το γκολ άλλαξε και την τακτική του ο αντίπαλος βγήκε από το καβούκι του, βάλε δεύτερο γκολ και κλειδώσαμε το παιχνίδι. Τώρα αλλάζουμε σκεπτικό γιατί ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στόχος είναι να παίρνουμε τις νίκες και να προχωράμε».

Για τις επιστροφές…
«Χθες επέστρεψε ο Ιγκόρ και ήταν βασικός, έπαιξε σαν αλλαγή ο Σάστρε και είναι σημαντικά οφέλη αυτά. Περιμένουμε και άλλες επιστροφές και θα πάμε γεμάτοι».

Για τα αγωνιστικά νέα ενόψει ΑΠΟΕΛ…
«Δεν προέκυψε πρόβλημα. Ήταν γνωστό από πριν ότι είναι τιμωρημένος ο Κάσες στο Κυπέλλου. Επιστρέφει ο Γιάννου. Περιμένουμε τον Γκονζάλεθ και τους υπόλοιπους».

Για τον κόσμο…
«Θέλουμε τον κόσμο για να μας βοηθήσει να κάνουμε το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται».