Like

ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Δεν τα είπε καλά για το γήπεδο και τον γιατρό ο Στρέπελ.

25 Φεβρουαρίου, 2019
5862 Views
0 Comments
ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Δεν τα είπε καλά για το γήπεδο και τον γιατρό ο Στρέπελ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

«Θα θέλαμε να αγωνιστούμε στο α΄ γκρουπ και εκεί θεωρούμε ότι ανήκουμε με βάση τα όσα δείξαμε στο γήπεδο. Καλούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να κάνουμε το δέκα στα δέκα. Όλοι θέλαμε να ήμασταν στο α΄ γκρουπ και να διεκδικήσουμε έξοδο στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν έγινε για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε μπροστά» είπε αρχικά.

Είπες μετά το παιχνίδι με τον Ερμή ότι η Ανόρθωση έκανε το καθήκον της ενώ κάποιοι άλλοι όχι, το εννοούσες;
«Επειδή λέχθηκε ότι η δήλωση μου είχε να κάνει με την ΑΕΛ, δεν ήταν έτσι. Η ΑΕΛ έδωσε το καλύτερο με την Ομόνοια η οποία παρουσιάστηκε πολύ καλή. Δεν αφορούσε το παιχνίδι στο ΓΣΠ η δήλωση μου».

Θεωρείς δικαιολογημένα τα όσα είπε ο κύριος Στρέπελ και την κίνηση να πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάσκεψη τύπου…
«Θεωρώ ότι θα μπορούσε να το αποφύγει. Κάποια πράγματα που είπε δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν δυο γήπεδα στο «Αντώνης Καρράς». Στο ένα κάνουν οι προπονήσεις οι Ακαδημίες και στο άλλο η ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε η πρώτη ομάδα να προπονηθεί στο ίδιο γήπεδο με τις Ακαδημίες. Ο γιατρός ήταν πάντα στις προπονήσεις. Ουσιαστικά έφυγε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στο οικονομικό υπάρχουν δυσκολίες και πλέον με την ανάληψη της διαχείρισης από το σωματείο θα προσπαθήσουν να το λύσουν. Όλο αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση και την ανάληψη της διαχείρισης από το σωματείο…
«Η επόμενη μέρα βρίσκει το σωματείο να αναλαμβάνει την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σήμερα επισκέφθηκαν τα γραφεία, μίλησαν και με τους ποδοσφαιριστές και βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις για οικονομική ενίσχυση και βολιδοσκόπηση ανθρώπων που πιθανόν αν ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας».

Τι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές, θα αποχωρήσουν κάποιοι;
«Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο γιατί μόλις ανέλαβε το σωματείο και θέλει πρώτα από όλα να ενημερωθεί πλήρως για τις οικονομικές καταστάσεις και όχι μόνο. Εφόσον ξεκαθαρίσουν αυτά θα πάρουν σειρά και οι ποδοσφαιριστές για ανανεώσεις και άλλα. Ο Μικελτάτζε και ο Ντουγκλάο προπονήθηκαν και σήμερα μόνοι τους. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον απόφαση αλλά δεν αποκλείεται να παρθεί σύντομα απόφαση είτε για τον έναν είτε και για τους δύο».

Με τον Πράνιτς τι γίνεται, θα αποχωρήσει και αυτός;
«Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, δεν προκύπτει οτιδήποτε αλλά μετά και στα όσα είπε είναι ανοικτή η αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν».

Πως έχουν τα πράγματα με τον Ανδρέα Παντελή;
«Έστειλε επιστολή παραίτησης στο δ.σ. του σωματείου, αυτή είναι η εξέλιξη».

Για την απόφαση του Δρ.Τσούκκα να έρθει με δικά του έξοδα να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή;
«Είναι ένας γιατρός από τους κορυφαίους στην δουλειά του και απέδειξε και πόσο άνθρωπος και είναι με «Α» κεφαλαίο».

Για την φημολογία περί Τιμούρ Κετσπάγια και Χρίστου Πουλλαίδη;
«Πρώτα από όλα υπάρχει ένας προπονητής και προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για το επόμενο παιχνίδι και γίνεται κουβέντα για έναν άλλον προπονητή και με ποιον πρόεδρο θα έρθει. Για να επιστρέψουν είτε ο κ. Κετσπάγια, είτε ο κ. Πουλλαίδης πρέπει να γίνουν πολλά Το δεδομένο είναι ότι προπονητής είναι ο Στρέπελ και αν θα προκύψει κάτι άλλο προπονητικά με τον Κετσπάγια ή διοικητικά με τον Πουλλαίδη ή κάποιον άλλον θα το αναφέρουμε».

Με τον Ουζόχο τι γίνεται, θα του βγάλετε δελτίο υγείας να αγωνιστεί;
«Είναι ένα θέμα που πήρε παράταση. Είναι ένα ζήτημα το οποίο θα εξεταστεί από την διοίκηση που ανέλαβε και όταν αποφασιστεί οτιδήποτε θα το γνωστοποιήσουμε. Αν και σημαντικό ζήτημα είναι δευτερεύον με βάση και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες».

Comments are closed.