Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Δρ ΤΣΟΥΚΑΣ: Μένεις ή φεύγεις. Δεν εκθέτεις όμως όλη τη δομή της ομάδας(Διαφωνεί με τις δηλώσεις Στρέπελ)

25 Φεβρουαρίου, 2019
6495 Views
0 Comments
Δρ ΤΣΟΥΚΑΣ: Μένεις ή φεύγεις. Δεν εκθέτεις όμως όλη τη δομή της ομάδας(Διαφωνεί με τις δηλώσεις Στρέπελ)

Κατάθεση ψυχής από τον Δρ. Δημήτρη Τσούκα Ο Ελλαδίτης γιατρός εργαζόταν στην Ανόρθωση και αποχώρησε μετά το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα για οικογενειακούς λόγους. Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που περνά η ομάδα της Αμμοχώστου ο κ. Τσούκας ταξίδεψε εσπευσμένα την Κυριακή στην Κύπρο για να βρίσκεται στον πάγκο της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Ερμή, κάτι που έγινε.
Ο Δημήτρης Τσούκας ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με τον κόσμο της Ανόρθωσης μετά τις δηλώσεις που έγιναν από τον Γιούρχεν Στρέπελ παρουσία των παικτών, τονίζοντας πως η «Κυρία» έχει γιατρό, ο οποίος τον αντικατέστησε τις τελευταίες δύο βδομάδες όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Goal.com.cy και . έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης.
Aναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Τσούκας στο Goal.com.cy: «Δεν είμαι από μικρό παιδί οπαδός της Ανόρθωσης, ούτε γνώριζα από πριν τον Ανδρέα Παντελή. Είναι όμως ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω φέτος στον Ιστορικό αυτό Σύλλογο και να γνωρίσω τι πρεσβεύει αυτή η ομάδα και τι σπουδαίο ειδικό βάρος έχει. Δεν συμφωνώ με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, κ. Στρέπελ. Η ομάδα δεν έχει εμένα γιατρό μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχει όμως γιατρό στη θέση μου. Χθες μάλιστα ήρθα πάλι στο αγαπημένο νησί της Κύπρου για να εξετάσω τους παίκτες και να είμαι στον πάγκο με την ομάδα στον αγώνα με τον Ερμή. Σταμάτησα τη συνεργασία μου για οικογενειακούς και μόνο λόγους.
Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν συνεπέστατοι απέναντι μου. Καθυστερήσεις με πληρωμές συμβαίνουν παντού. Είμαι 20 χρόνια γιατρός ομάδων και μάλιστα μεγάλων ή Εθνικών ομάδων. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι σωστό, όμως συμβαίνει. Ή το αποδέχεσαι και περιμένεις ή φεύγεις και διεκδικείς δικαστικά το οφειλόμενα. Δεν εκθέτεις όμως όλη τη δομή της ομάδας. Προσβάλλεις το σπίτι του. Δεν φταίει σε όλα ο Παντελή. Όποιος έρθει στη θέση του θα πρέπει να κτίσει από την αρχή σε υγιείς βάσεις. Αυτοί πρέπει να το ξέρουν καλύτερα από εμένα.
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω σαν γιατρός της Ανόρθωσης ή σε κάποια άλλη κυπριακή ομάδα ή αν δεν θα ξαναέρθω ποτέ στο νησί. Ξέρω όμως καλά ότι εδώ γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους εντός και εκτός Ανόρθωσης. Και ότι θα ήταν τιμή μου να δουλέψω και να ζήσω με την οικογένεια μου στην Κύπρο».
-Δηλώσεις από ένα γιατρό που έδειξε ότι ακόμα υπάρχει στο ποδόσφαιρο φιλότιμο και συναίσθημα και δεν είναι μόνο ο ήλιος που προσφέρετε δωρεάν έχει αξία σε αυτό τον τόπο όπως δήλωσε πολλές φορές ο κ. Στρέπελ . Γιατί είναι και αυτό αλήθεια. Ο Στρέπελ και ο Ράγιος και ο Ντουγκλάο και ο Πράνιτς θα πάρουν αργά ή γρήγορα τα λεφτά τους είτε πρόσφεραν είτε δεν πρόσφεραν αυτά που έπρεπε στην ομάδα…Ας σκεφτούν και αυτοί αν από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα είχαν προσφορά ανάλογη με τα συμβόλαια τους. Από προπονητές μέχρι παίκτες. Συγκινητικό το ξέσπασμα του Στρέπελ παρουσία των παικτών αλλά καλό είναι και ο ίδιος να σκεφθεί πόση ζημιά είχε η Ανόρθωση από την επιμονή του να χρησιμοποιεί βαδιστές ακριβοπληρωμένους αντί νεαρούς Κύπριους παίκτες και να χρησιμοποιήσει ένα τερματοφύλακα την επομένη της άφιξης του χωρίς καν προπόνηση την στιγμή που ο Δημητρίου έδειξε ότι μπορεί να υπερασπιστεί τα δοκάρια της ομάδας.

Comments are closed.