28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πότισαν με σκόρδο το χορτάρι πριν από το ντέρμπι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πότισαν με σκόρδο το χορτάρι πριν από το ντέρμπι

By on 23 Φεβρουαρίου, 2019 0 597 Views

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ παρουσιάζει το λόγο που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πότισε με σπρέι σκόρδου το χορτάρι του “Ολντ Τράφορντ” πριν από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ (VIDEO).
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα συγκρουστούν την Κυριακή στις 16:05 στο “Ολντ Τράφορντ” και η κάμερα του Sky Sports κατέγραψε τη δουλειά των φροντιστών του αγωνιστικού χώρου, ώστε να είναι έτοιμος να υποδεχθεί τ’ αστέρια των δύο μεγάλων αντιπάλων.

Βέβαια, το highlight του ρεπορτάζ ήταν όταν οι “Κόκκινοι Διάβολοι” άρχισαν να ποτίζουν το χορτάρι με σπρέι σκόρδου!

Όχι, δεν πρόκειται για προλήψεις ή προσπάθεια να αναπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ από τη μυρωδιά…

Το σπρέι σκόρδου, δεν είναι κάτι που χρησιμοποιεί μόνο η Γιουνάιτεντ στη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου. Αρκετές ομάδες στην Αγγλία έχουν υιοθετήσει την τεχνοτροπία αυτή η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς βοηθάει ιδιαίτερα στη συντήρηση του χορταριού.

Το σκόρδο, λοιπόν, ενισχύει την εξάλειψη των παράσιτων ενώ παράλληλα προσδίδει καθαρότητα και γυαλάδα στο χορτάρι. Κόλπο, οπότε, για πρακτικούς λόγους και όχι για να… ξορκίσουν την Λίβερπουλ που στο “Ολντ Τράφορντ” την Κυριακή θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.