16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του απόψε στο Κίεβο (22:00, CytavisionSports 1)

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του απόψε στο Κίεβο (22:00, CytavisionSports 1)

By on 21 Φεβρουαρίου, 2019 0 647 Views

Ναι, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι μετά το 2-2 στο «Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου μέσα στο παγωμένο «Olimpisky». Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους -5 κι οι προσπάθειες των ερυθρόλευκων μόνο εύκολες δεν θα είναι.

Ωστόσο, μετά το 4-1 επί της ΑΕΚ, στην ομάδα υπάρχει ψυχολογία και φυσικά πίστη για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό το έκανε σαφές ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Γκερέρο στο pregame στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχει η ομάδα του για να περάσει. Εξάλλου, το πόσο ενωτικό κλίμα υπάρχει φαίνεται και από το ότι οι Αβραάμ, Καμαρά και Σολδάνο που είναι εκτός πλάνων ζήτησαν και πήγαν μαζί με την αποστολή στο Κίεβο.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα στο γνωστό 4-2-3-1 με τους:

Σα στο τέρμα και τους Τσιμίκα, Τοροσίδη στα άκρα της άμυνα, ενώ οι Μεριά-Σισέ θα είναι το δίδυμο στα στόπερ.

Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Χασάν, ο Ποντένσε θα βρίσκεται στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο ο Μασούρας ή ο Ντίας (θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμος είναι).

Από την άλλη, ο Χάτσεβιτς, λογικά δεν θα έχει κι αυτός αλλαγές στη σύνθεσή του με τους:

Μπόικο στο τέρμα και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Κεντζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ και Μικολένκο. Στο κέντρο θα είναι οι Σαπαρένκο, Σεπελίεφ και Μπουγιάλσκι.Βέρμπιτς και Τσιγκάνκοφ θα είναι στα άκρα κι ο Σολ στην επίθεση. Σύμφωνα με τους Ουκρανούς πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στον άξονα.