26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία με προβάδισμα για την Ένωση(2-2 στην Πάφο)

By on 20 Φεβρουαρίου, 2019 0 24558 Views

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» όπου Πάφος και Ένωση εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της φάσης των «8» του κυπέλλου Coca-Cola. Έτσι, βάση του αποτελέσματος, έχει ελαφρύ προβάδισμα η ομάδα του Παραλιμνίου που έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς που έλεγξε τον ρυθμό στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η Ένωση ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 24’ μετά από μια κάθετη πάσα που έγινε από τα δεξιά προς τον Ουντόζι που έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας, βγήκε απέναντι από τον Μολ και τον πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 0-1. Μετά το γκολ η Ένωση απέκτησε ψυχολογία αλλά εκεί που όλα έδειχναν πως θα πήγαινε με προβάδισμα στην ανάπαυλα στο 44’ ο Νέμετς βρήκε πολύ ωραία τον Ανγκούλο που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε από δύσκολη γωνία με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στον Κυριάκου και πέρασε κάτω από τα πόδια του Κλέιμαν.

Από εκεί που τελείωσε το Α’ ημίχρονο, άρχισε και στην επανάληψη η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς. Γκολ από το 52′ για τους γηπεδούχους με τον Καρώ σε σέντρα του Λουλίνια από τα αριστερά. Από εκεί και πέρα η γηπεδούχοι ήλεγξαν το παιχνίδι, όμως σιγά σιγά οι βυσσινί πήραν μέτρα. Εν τέλη, έφτασαν στην ισοφάριση στο 78′ μετά από σέντρα του Αντωνίου, ο Αγγελή ανέβηκε πιο ψηλά από όλους στην μικρή περιοχή και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Μολ.

Έτσι, το τελικό 2-2, αφήνει μια… πίκρα στην Πάφο για την προσπάθεια που κατέβαλε να πάρει προβάδισμα, ενώ στην Ένωση, όπου πανηγύρισαν έντονα το γκολ του Αγγελή, ξέρουν ότι πρέπει να διαχειριστούν αυτό το σκορ που πήραν στην έδρα του αντιπάλου.
Πάφος: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Λουλίνια(55′ Ράκελς), Ράσιτς(79′ Ιμπραΐμ), Φόλπρεχτ(90+2 Ζαχαρίου), Μπαγκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο, Νέμετς

Στον πάγκο: Πέτρου, Παναγιώτου, Ντόβπνια, Πολίτσι, Αγγελόπουλος

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ζάρατε(78′ Γκλαβίνα), Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα(57′ Αντωνίου), Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πίττας(58′ Γκοζλάν)

Στον πάγκο: Πέτρου, Σερμπάκοφ, Κοσμάς, Κολοκούδιας, Ρασμούσεν, Γκλαβίνα, Φυτανίδης, Γκοζλάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκοζλάν

ΓΗΠΕΔΟ: Στέλιος Κυριακίδης
ΘΕΑΤΕΣ: 300 περίπου