20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Αντίδραση ΑΠΟΕΛ και το 0-2 έγινε 2-2…Δεν άντεξε η ΑΕΚ

By on 16 Φεβρουαρίου, 2019 0 12831 Views

Ο Τρισκόφκι πέτυχε δυο γκολ στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ αλλά το 0-2 της ΑΕΚ δεν ήταν αρκετό αν και διαμορφώθηκε στο 75΄…Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και με δυο γκολ του Μπέζιακ που μπήκε αλλαγή κατάφερε να σώσει τον βαθμό και έκλεψε την δόξα του Τρισκόφσκι ενώ το 2-2 θα μπορούσε να γίνει 3-2 στο 94΄αλλά το σουτ του Σόουζα έφυγε άουτ. Το ΑΠΟΕΛ στο παιγνίδι ήταν καλύτερο και είχε την υπεροχή και τις χαμένες ευκαιρίες αλλά η ΑΕΚ που καραδοκούσε για αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει προβάδισμα δυο γκολ.

Το ΑΠΟΕΛ όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη. Και ενώ στην κερκίδα άρχισε η γκρίνια οι αλλαγές του Τραμετσάνι έπιασαν και άλλαξαν τα δεδομένα για να γίνει το 2-2.Μπορεί να έγιναν λάθη στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ ,μπορεί να μην ήταν τόσο πιεστικό αλλά ήταν η ομάδα που κυνηγούσε το γκολ και έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί ωστόσο δεν άξιζε να χάσει έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ΑΕΚ με την τακτική της κρατούσε στην άμυνα και ήθελε να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις .Μέχρι το 75΄πέτυχε απόλυτα τον στόχο της και θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη ωστόσο έχασε την αυτοσυγκέντρωση της στην πίεση του ΑΠΟΕΛ μετά το 0-2 και δέχθηκε την ισοφάριση που δεν την χαλά…

ΤΑ ΓΚΟΛ

65΄ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η ΑΕΚ. Ο Τρισκόφσκι έκανε όμορφη κίνηση αδειάζοντας τον Μερκή και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Βάτερμαν.

73΄ Ακυρώνεται γκολ του ΑΠΟΕΛ με τον Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν ελάχιστα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό και σωστά δεν μέτρησε το γκολ.
75΄ ΓΚΟΛ. 0-2. Ο Γιάννου πέρασε από τον Καρλάο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τρισκόφσκι ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

83΄ ΓΚΟΛ. 1-2. Ο Μπάλογκ έκανε την μπαλιά, ο ΕΦραίμ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπέζιακ την δέυτερη και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
85΄ ΓΚΟΛ. 2-2. Κόρνερ του Εφραίμ και με κεφαλιά ο Μπέζιακ κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα του Τόνιο.
.
Αμέσως μετά την επίτευξη του 2-2 από το ΑΠΟΕΛ στο 85′, ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ αποβλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αποβλήθηκε από τον διαιτητή για διαμαρτυρίες και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

-Πάντως στο 32′ Λανθασμένα ανακόπηκε για οφσάιντ ο Νατέλ και ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει μπροστά στην εστία του Τόνιο

ΑΠΟΕΛ (Π.Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Μερκής, Καρλάο, Ιωάννου, Γιάκολις, Καζού (68΄ Μπέζιακ), Σόουζα, Γκέντσογλου, Τάμαρι (78΄ Εφραίμ), Νατέλ, Βιντιγκάλ (82΄ Μπάλογκ)
Στον πάγκο: Ρομό, Αρτυματάς, Ρουέδα, Εφραίμ, Ζαχίντι, Μοράις, Αλωνεύτης, Μπάλογκ, Μπέζιακ

ΑΕΚ (Ι.Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Τέτε, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκαρσία, Κάσες, Τζέφρεν (79΄ Αντωνιάδης), Γιάννου (90΄ Ακίνο)
Στον πάγκο: Αντωνιάδης, Κωνσταντίνου, Κ.Αναστασίου, Παναγίδης, Ρουσιάς, Τούμπας, Ακίνο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέζιακ, Γιάκολις, Μερκής (3η)/Χέφελ, Γιάννου (3η), Τρουγιόλς, Καταλά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3.444 (474 για την ΑΕΚ)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λούκας Σωτηρίου (Μ.Σωτηρίου, Μ.Δημητριάδης) Γ.Αναστασίου (Α.Δημητρίου).