19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ:Δε θα έχει τέλος σήμερα…Δεν υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία στους κανονισμούς

ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ:Δε θα έχει τέλος σήμερα…Δεν υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία στους κανονισμούς

By on 15 Φεβρουαρίου, 2019 0 372 Views

O δικηγόρος της Ανόρθωσης στην υπόθεση Ουζόχο Γιώργος Χριστοφίδης, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και την επανεκδίκαση της ένστασης.

Για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη σημερινή εκδίκαση:
«Δε γνωρίζω τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Έχουμε ξεφύγει παντελώς από τα πλαίσια. Είναι κάτι που δε ξαναστήσαμε. Η υπόθεση είναι ότι έχει καταχωρηθεί μια ένσταση. Με κάποια δικαιολογητικά έχουν οριστεί κάποιες διαδικασίες. Η εκδίκαση της ένστασης, ήταν τη Δευτέρα, αναβλήθηκε για την Τετάρτη και μετά Πέμπτη. Έγινε η εκδίκαση της ένστασης και περιμέναμε η απόφαση. Σήμερα το πρωί λαμβάνουμε ενημέρωση από τις ραδιοφωνικές συχνότητές και τις τηλεοπτικές ότι θα γίνει νέα διαδικασία και καλούμαστε να εμφανιστούμε εκ νέου, για να μας γνωστοποιήσει τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη νέα επιστολή. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό έχει ξεφύγει. Το λέω με πλήρη γνώση. Αυτό είναι εκτός διαδικασίας που ορίζουν οι κανονισμοί. Προ ολίγων ημερών ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε πως άλλη ένσταση άλλου σωματείου εκδικάστηκε με τον τρόπο που εκδικάστηκε».

Για την 3η επιστολή, και την επιστολή του Αθλητικού Δικαστή προς τον ΚΟΑ:
«Ο κ. Μιχαηλίδης, είναι πρόεδρος ενός διοικητικού οργάνου. Η δική του είναι μια άποψη. Έχει συμβούλιο για να τοποθετείται. Δε ξέρω αν εκφράζεται στο συμβούλιο του οργανισμού, αλλά δε μπορεί να τοποθετείται δημόσια. Δηλώνει ότι θα εξηγήσει στον κόσμο μετά την εκδίκαση. Όλα αυτά δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το νομικό κόσμο».

Για το αν υπάρχει πρόνοια να γίνει επανεκδίκαση της υπόθεσης:
«Δεν υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία στους κανονισμούς. Δεν υπάρχει πρόνοια που να επιτρέπει επανάνοιγμα της υπόθεσης. Μας προβληματίζουν όλα αυτά, όταν τίθενται νέα στοιχεία χωρίς να υπάρχει τέλος, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει τέλος. Όλα περιπλέκονται συνεχώς».

**«Ο πρόεδρος του ΚΟΑ έχει δηλώσει δημόσια ότι έστειλε χθες νέα επιστολή, όπως γνωρίζεται χθες η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Αντιλαμβάνεστε, υπάρχουν τα ερωτήματα πότε έχει σταλεί, πότε έχει ληφθεί. Δε γνωρίζουμε τίποτα. Κατά συνέπεια, καταλαμβάνεται ότι αυτό επηρεάζει τα δικαιώματα και της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα

Για το αν πιστεύει ότι αν υπάρχει απόφαση σήμερα:
«Δε θα έχει τέλος σήμερα. Εξαιτίας της επιστολής που έχουμε λάβει».

Για το αίτημα του Απόλλωνα να παρευρεθεί ο Ουζόχο στην εκδίκαση:
«Δεν είναι πρωταγωνιστής της υπόθεσης. Αφορά την ισχυριζόμενη αντικανονική συμμετοχή του, ουσιαστικά επηρεάζει το κύρος του αγώνα. Δεν εγκαλείτε οποιουδήποτε πειθαρχικού οργάνου. Απορρίφθηκε το αίτημά του Απόλλωνα από τον Αθλητικού Δικαστή. Ο ποδοσφαιριστής είχε κληθεί στις αρχές».