23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΡΟΜΙΑΣ:Η απάντηση του ΚΟΑ μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα

ΚΟΡΟΜΙΑΣ:Η απάντηση του ΚΟΑ μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα

By on 15 Φεβρουαρίου, 2019 0 2333 Views

Ο δικηγόρος του Απόλλωνα, Ανδρέας Κορομίας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για το πολύκροτο θέμα της ένστασης και των συνεχόμενων αναβολών.

«Ο Αθλητικός Δικαστής ενόψει του ότι τέθηκε ενώπιον του ένα νέο έγγραφο, μας ενημέρωσε ότι θα είμαστε ενώπιον του για να τοποθετηθούμε. Παράλληλα η δική μας πλευρά, μετά και τις δηλώσεις του Προέδρου του ΚΟΑ, ζήτησε όπως αναβληθεί η έκδοση της απόφασης, ώστε η απάντηση να δοθεί από τον ΚΟΑ, που είναι άλλωστε αρμόδιος να αποφασίσει. Ο Αθλητικός Δικαστής αποτάθηκε γραπτώς στον ΚΟΑ, και είναι σε αναμονή της απάντησης. Μας ενημέρωσε ότι η απόφαση θα εκδοθεί την Δευτέρα, είτε έχει απάντηση από τον ΚΟΑ, είτε όχι. Αν υπάρχει απάντηση από τον ΚΟΑ, μέσα σε αυτό το διάστημα, θα μας ενημερώσει. Αν δεν έχει, θα προχωρήσει για να πάρει την απόφαση με τα δεδομένα που έχει.

Η ενημέρωση που είχαμε είναι πως θα εκδιδόταν η απόφαση σήμερα το πρωί. Ενόψει των εξελίξεων που προέκυψαν περιμένουμε την απλή απάντηση του ΚΟΑ που δεν τη δίνει».

Για την τοποθέτηση του Γιώργου Χριστοφίδη ότι δεν θα μπορούσε να ανοίξει η διαδικασία…

«Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την ανάγνωση της απόφασης. Πριν την ανακοίνωση, ο Αθλητικός Δικαστής έχει την ευκαιρία να αποφασίσει και να κάνει ότι είναι ορθό και δίκαιο. Η δική μας πλευρά θεωρεί πως τα στοιχεία είναι επαρκείς για να αποφασιστεί υπέρ του Απόλλωνα. Το πιο καθοριστικό είναι η θέση του ΚΟΑ, Μπορεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση. Το πιο σωστό είναι να τοποθετηθεί ο ΚΟΑ και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τους λόγους δεν τη δίνει.

Το νέο έγγραφο που τέθηκε ενώπιον μας δεν διαφοροποιεί τα γεγονότα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά που διευκρινίζει κάποια πράγματα που υποστηρίζει τις δικές μας θέσεις και δεν διαφοροποιεί κάτι».

Για την καθυστέρηση της απόφασης…

«Προσπαθεί να επιτελέσει όσο πιο σωστά γίνεται το έργο του. Παρά να αδικήσει κάποιον, φαίνεται ότι επέλεξε να μην αδικήσει κάποια πλευρά. Όμως αυτό γίνεται εις βάρος του πρωταθλήματος».

Για το πότε θα ολοκληρωθεί το όλο θέμα αφού εκκρεμεί και το εφετείο…

«Θα μπορούσε πριν το τέλος της ερχόμενης βδομάδας. Θα είναι εφικτό».