29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Εθνικός Άχνας καταγγέλλει την διαιτησία του αγώνα με τον Άρη

O Εθνικός Άχνας καταγγέλλει την διαιτησία του αγώνα με τον Άρη

By on 12 Φεβρουαρίου, 2019 0 552 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας ο οποίος ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή, Κώστα Ροβέρτου. Ο Εθνικός μέσα της επίσημης σελίδας του παρουσιάζει φωτογραφίες και βίντεο με φάσεις από τον αγώνα με τον Άρη ενώ η καταγγελία στηρίζεται σε 11 σημεία.

Αναλυτικά:

Το Αθλητικό Σωματείο Εθνικός Άχνας ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία του Διαιτητή του χθεσινού αγώνα μεταξύ του Άρη Λεμεσού και του Εθνικού Άχνας. Η καταγγελία αποτελείτε από 11 σημεία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του παράγοντα του Άρη κ. Γιάννη Βιολάρη, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής (κάτι το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε από μόνοι σας αν παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα):

1. Παράγοντες και των δύο ομάδων (συγκεκριμένα μόνο ένας από το δικό μας Σωματείο) εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να κατευνάσουν τα πνεύματα μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Άρη και μετά από παρότρυνση του Παρατηρητή. Στο ολοκληρωμένο βίντεο του παιχνιδιού φαίνεται καθαρά ότι οι περισσότεροι παράγοντες που βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου είναι αυτοί του Άρη.

2. Πραγματικά διερωτόμαστε με ποιο τρόπο δεν διατηρήσαμε το Fair Play. Στην αμέσως προηγούμενη φάση από το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα μας, υπήρξε πτώση δύο ποδοσφαιριστών, ενός από κάθε ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη σηκώθηκε αμέσως ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Άρη που εμπλέκονται στη φάση δεν σταμάτησαν σε καμία περίπτωση και ακολουθούν τη φάση καθ’ όλη τη διάρκειά της.

3. Για όλες τις άλλες αναφορές… ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει. Για καλή μας τύχη, ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός.