18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος ομάδα για ψηλά…Τρίτη σερί νίκη και κάλυψε την ζημιά…

Η Πάφος ομάδα για ψηλά…Τρίτη σερί νίκη και κάλυψε την ζημιά…

By on 11 Φεβρουαρίου, 2019 0 390 Views

Η Πάφος ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δράση της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς επικράτησε με 2-1 του Ερμή, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία επιτυχία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Άνταμ Νέμετς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών. Αρχικά στο 43΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σιρόκ και ακολούθως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 58΄(η ανατροπή έγινε από τον Ν΄Γκανγκά στον Ράσιτς. Το μόνο που κατάφερε ο Ερμής ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μαύρου στο 78΄

Η Πάφος με τη νίκη της έκανε άλμα στη βαθμολογία, αφού με 17 βαθμούς βρίσκεται πλέον στην 9η θέση καλύπτοντας την αφαίρεση βαθμών με τρεις σερί νίκες.Ασφαλώς η Πάφος είναι ομάδα για τα ψηλά και αν δεν είχε την αφαίρεση τώρα θα ήταν άνετη στην βαθμολογία. Αντίθετα, ο Ερμής με 9 βαθμούς παραμένει στον πάτο.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Σιρόκ, Χολτ, Μπάνγκαρντ, Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Φόλμπρεχτ (90΄+4 Ιμπραΐμ), Ανγκούλο (88΄ Ντόβπνια), Ράκελς (77΄ Λουλίνια), Νέμετς, Ράσιτς

Στον πάγκο: Πέτρου, Αγγελόπουλος, Ζαχαρίου, Τσούκουντ, Πολίτσι

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ψάλτης, Μαλόν, Κουατσίκα, Ν΄Γκανγκά, Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ, Ντίντακ (69΄ Μαύρου), Μπουλά, Κατσιατής (59΄ Μακρίεφ), Ντε Μέλο (69΄ Λαγός)

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Πηλέας, Μπανούσης, Χριστοδούλου, Πούννας, Λύτρα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Ιωάννης Λαζάρου – Πέτρος Πέτρου), 4ος: Τιμόθεος Χριστοφή, Παρ.: Κώστας Καπιτανής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζάντερ (6η), Λουλίνια, Ράσιτς / Ν΄Γκανγκά (3η), Μαρτίνιουκ, Μπουλά, Κουατσίκα

ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»

ΘΕΑΤΕΣ: 300