26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είναι μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ το ντέρμπι στο ΓΣΠ

Είναι μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ το ντέρμπι στο ΓΣΠ

By on 11 Φεβρουαρίου, 2019 0 1990 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Για το παιχνίδι και τη νίκη επί της Αλκής…
«Είχαμε έναν αντίπαλο που ήρθε να κάνει το παιχνίδι του χωρίς σκοπιμότητες και βοήθησε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Για εμάς ήταν και ζητούμενο να ξεπεράσουμε και τις πολλές απουσίες. Η Αλκή μας έβαλε δύσκολα στον α΄ γύρο, έβαλε δύσκολα και στους υπόλοιπους και ήμασταν προετοιμασμένοι. Βγάλαμε καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια, πήραμε τη νίκη και κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο. Ήταν μια νίκη συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση».

Η ομάδα συνεχίζει να παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο από τότε που επέστρεψε ο Ιδιάκεθ…
«Στα τελευταία παιχνίδια παίρνουμε τις νίκες και με καλές εμφανίσεις και αυτό μας γεμίζει με δύναμη ενόψει της συνέχειας. Όλοι ξέρουμε ότι τώρα είναι που αρχίζουν τα κρίσιμα παιχνίδια και το κάθε λάθος κοστίζει διπλά και τριπλά. Το τεστ αντοχής αρχίζει από το Σάββατο και από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ;
«Θα πάμε με επιπλέον επιλογές. Πέραν από τους Φλοριάν και Γκονζάλεθ οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι. Επέστρεψε και ο Μάριος Αντωνιάδης που έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τελικό Κυπέλλου. Τον χρειαζόμαστε τον καλό και υγιή Μάριο. Θα πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και με πολλή δουλειά να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων».

Πως προσεγγίζετε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ;
«Από την στιγμή που είναι ένα ντέρμπι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογία, έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι νωρίς το απόγευμα και περιμένουμε αρκετό κόσμο».