25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ μπήκε σε ρυθμούς ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε σε ρυθμούς ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα

By on 11 Φεβρουαρίου, 2019 0 1962 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στην Ένωση, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο…

«Η αλήθεια είναι πως ήταν ο πιο τραγικός αγωνιστικός χώρος που παίξαμε τουλάχιστον φέτος. Το είπε και ο κ. Κέρκεζ πριν λίγες μέρες. Είναι θέμα ευθύνης όσων συντηρούν το γήπεδο. Δεν είναι θέμα δικαιολογίας αν επηρέασε την ομάδα, αλλά το να προσπαθείς να κατεβάσεις την μπάλα στον αέρα, μετά από κάθε πάσα δεν σου αφήνει πολλές επιλογές. Πήραμε το ζητούμενο σε ένα κύκλο αγώνων που είχαν το ίδιο προφίλ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και πλέον προχωρούμε σε μια νέα αγωνιστική φιλοσοφία, αφού μπαίνουμε στα πλέι οφ δύο αγωνιστικές νωρίτερα, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι στα καλύτερα του…

«Υπάρχει κάποια ομάδα που είναι στα καλά της; Όλες οι ομάδες θέτουν ως προτεραιότητα τα αποτελέσματα. Μπαίνουμε σε ρυθμούς ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Τα παιχνίδια των πλέι οφ θα είναι διαφορετικών απαιτήσεων. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτή τη φιλοσοφία».

Για το ότι αυξήθηκε η διαφορά από την 2η θέση…

«Όταν είσαι στην κορυφή, μπορείς να καρπώνεσαι οφέλη από απώλειες άλλων ομάδων. Είναι μια επιβεβαίωση ότι δεν θα κριθεί κάτι. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και είναι αρκετά νωρίς».

Για τα νέα αποκτήματα…

«Και τα τέσσερα παιδιά που ήρθαν ως χειμερινές μεταγραφές είναι σε ένα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Είναι θέμα προσαρμογής στη φιλοσοφία της ομάδας. Μπήκαν και βοήθησαν την ομάδα και δίνει αυτοπεποίθηση στους ίδιους και στην ομάδα. Πλέον, πληθαίνουν οι επιλογές και είναι σημαντικό για τον προπονητή».

Για τον Ντε Βινσέντι…

«Θα δούμε από αύριο την αξιολόγηση του ποδοσφαιριστή και αν θα αποτελέσει επιλογή για την ΑΕΚ».

Για το θέμα με τον Ουζόχο…

«Την προηγούμενη φορά που ρωτήθηκα είπα πως αυτή τη στιγμή το θέμα δεν μας αφορά. Είναι άξιο απορίας να κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μια τοποθέτηση και να γίνεται ο κακός χαμός. Το ίδιο είπε και ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας χθες».