29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο 94΄πήρε βαθμό η Ομόνοια.Η Δόξα λύγισε στο φινάλε(2-2)

Στο 94΄πήρε βαθμό η Ομόνοια.Η Δόξα λύγισε στο φινάλε(2-2)

By on 10 Φεβρουαρίου, 2019 0 4791 Views

Δραματική εξέλιξη του αγώνα και συγκλονιστικό στο ΓΣΠ για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta με την Ομόνοια και τη Δόξα να μένουν στο 2-2 Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Παβλόφ (26΄) και Παπαφώτη (46΄), όμως οι «πράσινοι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ των

Μαυρία (80΄) και Κολοβού (90΄+4).Οι νέοι πάλι βοήθησαν την Ομόνοια με τα γκολ η οποπίανείχε και δυο δοκάρια ωστόσο η ισοπαλία δεν είναι καθόλου θετική για τους πράσινους.

Στους 27 βαθμούς έφτασε η Ομόνοια που παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά τη μάχη που κάνει για είσοδο στην 6άδα, αφού δύο στροφές πριν το φινάλε είναι στο -3 από την Νέα Σαλαμίνα.Και μπορεί να ελπίζει σε περίπτωση που αφαορεθούν βαθμοί από την Ανόρθωση αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να χάσει τουλάχιστον στο Παπαδόπουλος την ερχόμενη Κυριακή και στο φινάλε της Α΄φάσης από την ΑΕΛ.

Από την άλλη, η Δόξα με 19 βαθμούς παραμένει στην 8η θέση.

ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΚΟΛ
24΄ΔΟΚΑΡΙ για την Ομόνοια! Σουτ από τον Άλεξ Σοάρες εκτός περιοχής, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γκρεμσλ.

26΄ΓΚΟΛ για τη Δόξα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παβλόφ με το κεφάλι κάνει το 0-1. Σκοράρει στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Μεχίας η Δόξα.

45+2’ ΔΟΚΑΡΙ για την Ομόνοια, δεύτερο στο ματς! Ο Γκόμεθ έπιασε την κεφαλιά εντός της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

46΄ΓΚΟΛ για την Δόξα, 0-2 με τον Παπαφώτη! Λάθος από τον Κούσουλο στο κέντρο της άμυνας, ο Λούις Κάρλος έκλεψε μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Μεχίας να αποκρούει ασταθώς και τον Παπαφώτη στην επαναφορά να κάνει το 0-2!

80΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια, μειώνει σε 1-2 ο Μαυρίας με πλασέ εντός της περιοχής.
90΄ +4 ΓΚΟΛ 2-2 Φάση διαρκείας της Δόξας και ο Κολοβός με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Λόρα (12΄ Γκαφούρ), Βύντρα, Κούσουλος, Πρέτσε (55΄ Ζίβετς), Λοέ (55΄ Νταρμπισάιαρ), Σοάρες, Γκόμες, Μαυρίας, Κολοβός, Ραμίρεζ

Στον πάγκο: Παναγή, Μανρίκε, Κατελάρης, Μόντες, Χαραλάμπους, Τζιωνής

ΔΟΞΑ (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα (87΄ Μουκτάρης), Σωτηρίου, Μιτρέα, Νελσίνιο, Μπόλιεβιτς, Τίνκου, Ασαμόα, Λουίς Κάρλος, Παπαφώτης (65΄ Μπα), Παβλόφ (68΄ Ζατλ)

Στον πάγκο: Λοΐζου, Φερνάντες, Μπατέν, Χατζηβασίλης, Άδωνη

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Στ. Νικήτα, Γ. Γκίνος) Ν. Νεοκλέους (Μ. Αργυρού)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πρέτσε (3η) / Σωτηρίου (3η), Παβλόφ, Μπα

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3.038