19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κρατά την κορυφή.Το ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα από το Παραλίμνι

Κρατά την κορυφή.Το ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα από το Παραλίμνι

By on 10 Φεβρουαρίου, 2019 0 4735 Views

Το ΑΠΟΕΛ χωρίς να παίξει σπουδαία μπάλα πέρασε νικηφόρα από το Παραλίμνι και κρατά την κορυφή .Η Ένωση με πολλές απουσίες στάθηκε πολύ καλά αλλά η ήττα την αφήνει σε δύσκολη θέση ωστόσο έδειξε ότι έχει τα κότσια να παλέψει για την παραμονή της στην Α΄κατηγορία

Με γκολ των Ζαχίντ και Βιντιγκάλ το ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-0 την Ένωση, επέστρεψε στις επιτυχίες και άνοιξε την διαφορά από τους διώκτες του.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έθελξαν με την απόδοση τους, κάθε άλλο… κινήθηκαν στην μετριότητα αλλά πήραν την ουσία.
Το γκολ του Γκάγιας Ζαχίντ στο 29΄ έβαλε τις βάσεις αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να επιβάλουν ξεκάθαρα τον ρυθμό τους.
Στην επανάληψη η Ένωση κέρδισε κάποια μέτρα, δεν έμεινε ταμπουρωμένη πίσω όπως στο α΄ μέρος αλλά τα 1-2 σουτ με τα οποία απείλησε πέρασαν έξω. Το ΑΠΟΕΛ αφυπνίστηκε λιγάκι, ανέβασε κάπως τις στροφές αλλά τίποτα το εξαιρετικό. Το ΑΠΟΕΛ συνέχισε να κινείται στη μετριότητα και κάτω αλλά το καλό του ήταν ότι έλεγχε το παιχνίδι. Το γκολ του Βιντιγκάλ στο 89΄ έβαλε τέλος στην αγωνία στο «Τάσος Μάρκου» και οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο τσεπάκι των φιλοξενούμενων.

ΕΝΩΣΗ (Κ.Φελκ): Πέτρου, Σαρ, Σερμπάκοφ (73΄ Ουντόζι), Κοσμά, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Βαλλιάνος, Γκλαβίνα (68΄ Πίττας), Φυντανίδης, Μαισουράτζε, Γκοζλάν (90΄Θ.Κολοκούδιας)

ΑΠΟΕΛ (Π.Ρόκο): Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Καζού, Μοράις (70΄ Γκέντσογλου), Σόουζα, Ζαχίντ (81΄ Βιντιγκάλ), Νατέλ (69΄ Μπέζιακ), Τάμαρι

Στον πάγκο: Ρόμο, Αρτυματάς, Ρουέδα, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Φακινέτι, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ, Μπέζιακ

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.000
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιώργος Νικολάου (Μ. Δημητριάδης,Ε.Ευαγόρου) Ν. Νεοφύτου (Π. Γερασίμου)