18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Λευκός συμβιβασμός στο ντέρμπι της Λεμεσού

By on 9 Φεβρουαρίου, 2019 0 6278 Views

Μέτριο γενικά το ντέρμπι της Λεμεσού με τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ να συμβιβάζονται στο 0-0 που ευνοεί περισσότερο το ΑΠΟΕΛ .Την ώρα που ο ΚΟΑ ανακοίνωνε ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο της Ανόρθωσης κάτι που ευνοεί τον Απόλλωνα που θα κερδίσει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς που έχασε στον αγώνα της περασμένης βδομάδας,δεν κατάφερε να κερδίσει την συμπολίτισσα του ΑΕΛ χάνοντας δυο βαθμούς που θα τον ανέβαζαν στην κορυφή.
Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ άφησε τον Απόλλωνα στο μηδέν για ακόμη μια αγωνιστική. Ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε καθόλου η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή .
Το παιχνίδι άρχισε με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή και την ΑΕΛ να προσπαθεί να απειλήσει στην κόντρα. Παρά το ότι είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε αρκετές φάσεις. Κάπως έτσι άρχισε και το δεύτερο μέρος, με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή, όμως ήταν προβλέψιμος στην ανάπτυξή του. Από την άλλη, η ΑΕΛ είχε καλύτερες προϋποθέσεις, όμως ούτε με τον Τεϊσέιρα, ούτε με τον Αντάμοβιτς κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βάλε. Έτσι, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που παρά την προσπάθεια των «γαλάζιων» στο τέλος, δεν δημιούργησαν κάτι το αξιόλογο.

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Κυριάκου, Μπρου, Περέιρα(83′ Σκέμπρι), Παπουλής(62′ Ζελάγια), Σαρδινέρο(74′ Καραγιόλ), Μαγκλίτσα

Στον πάγκο: Κίσσας, Καραγιόλ, Στυλιανού, Ψύχας, Σπόλιαριτς

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Ντόσα, Τεξέϊρα, Γκαστανάγια, Νταβόρ, Μακρής, Χουράδο(61′ Σχρανζ), Γουήλερ, Τεϊσέιρα, Αντόνια(73′ Αγκάνοβιτς), Αντάμοβιτς

Στον πάγκο: Σίλβα, Αβραάμ, Ντα Σίλβα, Λαφράνς, Γκοντάλ, Ιρένε, Κεραυνός, Αγκάνοβιτς

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός: Βίκτωρος Σωτήρης
4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου
Παρατηρητής : Ιωάννου Μιχάλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλείου(3η), Ουεντραόγκο / Γκαστανάγια(3η), Σχράνζ

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 3200