Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ανορθωσιάτες καλούν τον Α. Παντελή σε παραίτηση(anorthosis24.net)

Φεβρουάριος 9, 2019
690 Views
0 Comments
Ανορθωσιάτες καλούν τον Α. Παντελή σε παραίτηση(anorthosis24.net)

O αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Δρ. Κυριακός Γιάγκου είναι υπό κράτηση και ο κόσμος της ομάδας τον στηρίζει, ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας του Ουζόχο (και το ανακοίνωσε την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας στο Αμμόχωστος,) κάτι που πιθανότατα να στοιχίσει αφαίρεση 9 βαθμών από την Ανόρθωση και ενώ η Ανόρθωση ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 η ιστοσελίδα των οπαδών της Ανόρθωσης anorthosis.24 κάλεσε τον πρόεδρο της Ανόρθωσης Ανδρέα Παντελή να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί. Είναι οι συνέπειες και οι παρενέργειες του θέματος έκδοσης του δελτίου υγείας του Ουζόχο και η βιασύνη του προπονητή να τον χρησιμοποιήσει έστω χωρίς προπόνηση.Ο Δημητρίου πάντως έδειξε και κόντρα στη Ν. Σαλαμίνα ότι θα μπορούσε να τυγχάνει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τον κ.Στρέπελ.
Πιο κάτω αυτούσιο το δημοσίευμα του anorthosis24.net:
Ο κόμπος φτάνει στο χτένι για τον Ανδρέα Παντελή.

Η ομάδα κινδυνεύει μέχρι και -9 βαθμούς, το έλλειμα είναι ένα αίνιγμα για δυνατούς λύτες, είμαστε εκτός των στόχων που έχουν τεθεί, αποκλειστήκαμε από ένα χωριό της Αλβανίας, ενώ ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει η ομάδα μας συμβόλαια με μάνατζερ για μεταγραφές, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν το αντίθετο.

Εάν υπάρχει ευθιξία, για την κατάνατια που έχει περιέλθει η ομάδα μας, ο πρόεδρος οφείλει να υποβάλλει την παραίτηση του.

Comments are closed.