23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • IΔΙΑΚΕΘ:Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε

IΔΙΑΚΕΘ:Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε

By on 8 Φεβρουαρίου, 2019 0 4218 Views

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρέθεσε δημοσιαγραφική διάσκεψη εν όψει του αγώνα με την Αλκή. Από πλευράς ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Ιβάν Τρισκόφσκι.

ΙΔΙΑΚΕΘ
«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με την Αλκή. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Αλκή είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έφερε με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Πάφο» ανέφερε αρχικά.

Για το ποιον θεωρεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Αλκής:
«Η ομάδα της Αλκής έχει ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο. Έχει ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα, είναι καλή στις αντεπιθέσεις με γρήγορους ακραίους. Υπάρχουν ποιοτικοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι θα μας πιέσουν ψηλά».

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ
«Είναι ένας δύσκολος αγώνας, η Αλκή είναι μια καλή ομάδα όμως σκοπός μας είναι το τρίποντο. Θέλουμε να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας», δήλωσε για το παιχνίδι.

Για την προσωπική του απόδοσή, επί Ιραόλα και Ιδιάκεθ:
«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους μας με πολλά ταξίδια και παιχνίδια, αλλά και κούραση. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και πάντα δίνω το 100& στο γήπεδο. Ίσως να με βοηθάει περισσότερο το ότι παίζω στην κορυφή, ίσως για αυτό να σκοράρω περισσότερο. Όπου και να παίξω, προσπαθώ για το καλύτερο».