29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε, ούτε κάτι να ντρεπόμαστε. Αρκετά μείναμε σιωπηλοί

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε, ούτε κάτι να ντρεπόμαστε. Αρκετά μείναμε σιωπηλοί

By on 7 Φεβρουαρίου, 2019 0 3938 Views

Ανακοίνωση ΔΣ Ανόρθωσης σε απάντηση της ανακοίνωσης του Απόλλωνα.:
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, παρακολουθούμε μέσω φημών, ψιθυρολογίας αλλά και επίσημων ανακοινώσεων να διαδίδονται ψεύδη και ανακρίβειες για την ομάδα μας, να διαρρέουν προσωπικά δεδομένα αθλητών μας και γενικότερα να δημιουργείται ένα κλίμα αναξιοπιστίας όχι μόνο γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά γύρω από τον χώρο του αθλητισμού γενικότερα.

Παρά τις επίσημες απαντήσεις – διαψεύσεις από την πολιτεία, τα ψεύδη, οι εικασίες, η κασσανδρολογία και η λασπολογία συνεχίζονται.

Επειδή βλέπουμε να εισάγονται νέα ήθη στον χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, επειδή παρακολουθούμε να χρησιμοποιούνται μέσα αθέμιτα και τρόποι ανέντιμοι για επηρεασμό λειτουργών που προσπαθούν κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς, αθέμιτης πίεσης – όχι βέβαια από εμάς – να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, συστήνουμε ψυχραιμία σε αυτούς που την έχασαν και αυτοσυγκράτηση σε όσους έχουν αμολήσει λυτούς και δεμένους προκειμένου να πετύχουν τους αλλότριους στόχους τους.

Εμείς, ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, προειδοποιούμε, όσους ψευδολογούν, όσους διαρρέουν προσωπικά δεδομένα, όσους φαλκιδεύουν θεσμούς, όσους επιχειρούν να χειραγωγήσουν έρευνες ή να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, ότι θα μας βρουν μπροστά τους!

Μπροστά τους, θα βρουν ακόμα τις ίδιες τις πράξεις τους, όσοι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν παρανομήσει, παρατυπήσει ή άλλως πως έχουν θέσει τις ζωές αθλητών τους σε κίνδυνο και σήμερα καμώνονται ότι τάχατες κόπτονται για την υγεία άλλων αθλητών. Όσοι σταμάτησαν έρευνες για τις περιπτώσεις αθλητών που σήμερα υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, όσοι υποχρέωσαν ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε τελικούς παίζοντας τις ζωές τους κορώνα-γράμματα. Αιδώς Αργείοι!

Ως Ανόρθωσις Αμμοχώστου, δεν έχουμε κάτι να φοβόμαστε, ούτε κάτι να ντρεπόμαστε. Αρκετά ανεκτήκαμε τόσες μέρες και αρκετά μείναμε σιωπηλοί.