18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Θα χρειαστεί υπομονή και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση κόντρα στην Δόξα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Θα χρειαστεί υπομονή και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση κόντρα στην Δόξα

By on 7 Φεβρουαρίου, 2019 0 2996 Views

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης προπονητής των «πρασίνων» μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα και αυτό που πέρασε με τον Ερμή.

Για το ματς με τη Δόξα: «Δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και όσο πλησιάζουμε στο τέλος όλες οι ομάδες έχουν για τους δικούς τους λόγους τους στόχους τους και προσπαθούν για το καλύτερο, διότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια.

Από την άλλη παίζουμε στην έδρα μας και θα έλεγα ότι η εικόνα της ομάδας μας από πλευράς αποτελεσμάτων είναι πιο σταθερή τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί υπομονή και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.

Η Δόξα μπορεί να κάνει τη ζημιά, έκανε αρχές της σεζόν, κέρδισε το ΑΠΟΕΛ, πέρσι απέκλεισε την ομάδα από το κύπελλο. Γενικά είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στους μεγάλους και αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση θα είναι δύσκολο».

Για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα: «Συνήθως κρίνονται στην αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορούμε να σημειώσουμε σε κάθε παιχνίδι 4 και 5 γκολ. Θα είναι σημαντικό να σκοράρουμε σε μια από τις πρώτες ευκαιρίες μας, να διατηρήσουμε το προβάδισμα και να κοιτάξουμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ.

Για τη νίκη με τον Ερμή παρόλο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ομόνοια: «Είναι σημαντικό, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Να κερδίζουν και στις κακές μέρες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν ή δεν ήθελαν τα παιδιά με τον Ερμή. Μας αποσυντόνισαν οι αναγκαστικές αλλαγές στο ξεκίνημα, έγιναν αρκετά φάουλ και για τις δύο ομάδες, δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό ο διαιτητής να βοηθάει λίγο το παιχνίδι, να μην σφυρίζει σε κάθε επαφή φάουλ.

Είναι σημαντικό για την ομάδα μας να κερδίζουμε τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά, πράγμα που δεν συνέβη με την Πάφο ενώ είχαμε τον έλεγχο, φτιάξαμε ευκαιρίες. Οφείλεις να κυνηγάς την τύχη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τη Δόξα».