ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Δείτε και ΝΒΑ από την BET ON ALFA

Φεβρουάριος 7, 2019
336 Views
0 Comments
Δείτε και ΝΒΑ από την BET ON ALFA

Το κορυφαίο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα στον πλανήτη, έρχεται κοντά σας μέσω live streaming διαδικτυακά μέσα από την BET ON ALFA, στο www.betonalfa.com.cy.
Η BET ON ALFA είναι η μόνη κυπριακή στοιχηματική εταιρεία που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και θα μεταδώσει μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα της τα περισσότερα παιχνίδια του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα έχει εξασφαλίσει σε live streaming πέραν των 500 αγώνων από τους 624 της χρονιάς συνολικά, ανάμεσα τους όλα των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, καθώς και όλοι οι αγώνες των πλέι οφ της διοργάνωσης.
Θα προβληθούν από την BET ON ALFA οι αγώνες των μεγάλων ομάδων του ΝΒΑ, Golden State Warriors, LA Lakers, Toronto Raptors και άλλων, ενώ μέσα από την BET ON ALFA, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω live streaming, κορυφαία καλαθοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το γερμανικό και το ιταλικό.
Μπορείτε να βρείτε στην BET ON ALFA αποδόσεις και πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
adidas Ultra Boost kaufen

Comments are closed.