20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ζωντανή η ελπίδα για την Ομόνοια με Τζωνή και Γκόμες

Ζωντανή η ελπίδα για την Ομόνοια με Τζωνή και Γκόμες

By on 4 Φεβρουαρίου, 2019 0 5121 Views

Η Ομόνοια παρά τις απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές από πολύ νωρίς κέρδισε τον Ερμή 2-0 σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «πράσινοι» πήραν μια πολύτιμη νίκη που τους διατηρεί ζωντανούς στη μάχη για είσοδο στην 6άδα.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι. Το σκορ άνοιξε ο Τζιωνής στο 39΄ με ωραία κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πρέτσε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 66΄ με δυνατό σουτ του Γκόμες λίγο έξω από την περιοχή.

Ο Ερμής πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, είχε περισσότερες επικίνδυνες προσπάθειες σε σχέση με την Ομόνοια, όμως δεν μπόρες ένα γίνει ουσιαστικός, με τον Χρύση Μιχαήλ να γνωρίζει την ήττα στο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Στους 26 βαθμούς έφτασε η Ομόνοια ποτ βρίσκεται στο -4 από την 6η θέση. Από την άλλη, ο Ερμής με 9 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση.

ΕΡΜΗΣ (Χρύσης Μιχαήλ): Αραμπατζής, Μαλόν, Κουατσίκα, Μπανούσης, Ενγκαγκά, Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ, Ντίντακ (69΄ Μέλο), Κατσιατής (53΄ Μακρίεφ), Μπουλά (80΄ Λαγός), Μαύρου

Στον πάγκο: Φιρινίδης, Πηλέας, Ψάλτης, Χριστοδούλου, Πούνας, Λύτρα

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Λόρα, Βύντρα, Κούσουλος, Πρέτσε, Γκόμες, Τζιωνής, Ατζαγκούν (25΄ Σοάρες), Μαυρίας, Κολοβός (83΄ Λοέ), Ραμίρεζ (28΄ Ζίβετς)

Στον πάγκο: Παναγή, Γκαφούρ, Μανρίκε, Χαραλάμπους, Κακουλλής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεόντιος Τράττου (Μ. Μαρίνου, Α. Μιχαηλίδης), 4ος: Χρ. Θεουλή, Παρ. :Α. Δημητρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαλόν, Μπουλά, Ενγκαγκά / Μαυρίας, Γκόμες, Σοάρες, Μεχίας