25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρά την ήττα καλύτερος ο βαθμός.ΑΕΛ-ΑΕΚ συμβιβάστηκαν χωρίς ρίσκο

Παρά την ήττα καλύτερος ο βαθμός.ΑΕΛ-ΑΕΚ συμβιβάστηκαν χωρίς ρίσκο

By on 3 Φεβρουαρίου, 2019 0 13925 Views

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο ντέρμπι για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. ΑΕΛ και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 0-0 σε παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο και κυμάνθηκε στη μετριότητα.Οι δυο ομάδες δεν ρίσκαραν και πρόσεξαν πρώτα να μην δεχθούν γκολ έτσι οι φάσεις για γκολ ήταν λίγες.

Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή, όμως με 41 βαθμούς είναι στην 2η θέση πλέον, και στο -1 από το ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη, η ΑΕΚ με 32 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με δράστες τους Τρισκόφσκι και Γιάννου. Η πιο μεγάλη ήταν στο 34΄ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά την απόκρουση του Πρόσεκ σε σουτ του Τρισκόφσκι.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ν. Τεϊσέιρα, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Γουίλερ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς (60΄ Λεάντρο), Τζαρσίνιο, Μακρής (86΄ Μυτίδης), Χουράδο (54΄ Αβραάμ)

Στον πάγκο: Βοζίνια, Α. Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα, Ντα Σίλβα, Λαφράνς, Φιντέλις

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Γκαρσία, Μοϊσόφ, Καταλά, Κάσες (90΄ Τρουγιόλς), Λαρένα, Ακοράν, Τέτε (75΄ Τζεφρέν), Χέφελ, Τρισκόφσκι, Γιάννου (90΄+1 Ακίνο)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τούμπας, Ιγκόρ, Αντωνιάδης, Ρ. Αναστασίου, Ρουσιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λούκας Σωτηρίου (Χ. Γεωργίου, Γ. Γκίνος), 4ος: Τιμόθεος Χριστοφή, Παρ. : Χρίστος Νικολαΐδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αγκάνοβιτς, Μακρής, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Αντάμοβιτς / Χέφελ (6η), Τέτε (3η), Γκαρσία (3η)

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 1.800