26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δηλαδή κ. Στρέπελ η πορεία και η εικόνα της Ανόρθωσης δεν σήκωναν κριτική;

Δηλαδή κ. Στρέπελ η πορεία και η εικόνα της Ανόρθωσης δεν σήκωναν κριτική;

By on 3 Φεβρουαρίου, 2019 0 2208 Views

Ο προπονητής της Ανόρθωσης κ. Στρέπελ μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν μίλησε για το παιγνίδι αλλά διάβασε μια δήλωση που ετοίμασε από πριν για να απαντήσει σε κριτική που δέχθηκε για τα αποτελέσματα και στην πορεία της Ανόρθωσης.
Ασφαλώς και οι ρεπόρτερ της Ανόρθωσης δεν γνωρίζουν ακριβώς τον τρόπο που δουλεύει ο κ. Στρέπελ .Ούτε ο κόσμος της ομάδας ακριβώς γνωρίζει τι δουλειά γίνεται .Η διοίκηση γνωρίζει και ο προβληματισμός ασφαλώς βγαίνει και μέσα από την διοίκηση .
Η νίκη επί του Απόλλωνα είναι βάλσαμο για την απογοητευτική πορεία ωστόσο δεν αναιρεί τίποτε από την οποιαδήποτε κροτική για τις εμφανίσεις της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.
Η κριτική δεν γίνεται για την δουλειά στις προπονήσεις αλλά για τα αποτελέσματα και την εικόνα που βγάζει η ομάδα. Μια εμφάνιση με σθένος κόντρα στον Απόλλωνα δεν διαγράφει τον αποκλεισμό από το κύπελλο ούτε την βαθμολογική θέση της ομάδας που είναι πολύ μακριά από τις αρχικές προσδοκίες.
Και οι εμφανίσεις των Αρτυματά, Ιωάννου ,Εγγλέζου ,Φ. Κυριάκου αποδεικνύουν ότι η κριτική για επιμονή του προπονητή σε παίκτες ντεφορμέ που βαδίζουν αδιάφορα στο γήπεδο ήταν λάθος της τεχνικής ηγεσίας. Ακόμα και η χρησιμοποίηση του ενός τερματοφύλακα που ετοίμαζε βαλίτσες να φύγει(Βάργκιτς) αντί του νεαρού Δημητρίου ήταν λάθος όπως και κάποιες άλλες επιλογές.
Επομένως η νίκη επί του Απόλλωνα και το σθένος που έδειξε η ομάδα σε αυτό τον αγώνα ,δεν δίνουν συγχωροχάρτι στα οποιαδήποτε λάθη ή αν θέλετε για την συνολική εικόνα της Ανόρθωσης στη φετινή περίοδο. Αντίθετα ενισχύουν την καλόπιστη κριτική αφού ενώ υπάρχουν δυνατότητες και περισσότερες επιλογές δεν αξιοποιήθηκαν στον βαθμό και στον χρόνο που έπρεπε με αποτέλεσμα η ομάδα αντί να διεκδικεί τον τίτλο παλεύει για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα ενώ βγήκε εκτός κυπέλλου από ένα αντίπαλο που δίνει μάχη για σωτηρία. Ασφαλώς δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή αυτή η πορεία αλλά αυτός είναι στην πρώτη γραμμή για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και αναπόφευκτα θα δεχθεί κριτική.