26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λεμέσιος: «Είμαι μέλος ενός εκ των μεγαλύτερων σωματείων της Κύπρου»

Λεμέσιος: «Είμαι μέλος ενός εκ των μεγαλύτερων σωματείων της Κύπρου»

By on 1 Φεβρουαρίου, 2019 0 2097 Views

Με δήλωση του ο Ανδρέας Λεμέσιος ευχαριστεί και αποχαιρετίζει τον κόσμο και τους ιθύνοντες της Νέας Σαλαμίνας, ενώ ανυπομονεί να αγωνιστεί με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η δήλωση του Λεμέσιου:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσω την ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Την ομάδα που για πάνω από 14 χρόνια αποτελούσα μέλος της, από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρωτη ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, τους συμποδοσφαιριστές μου, τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή μου και το προπονητικό team, το ιατρικό team, τους φροντιστές και γενικά όλο το προσωπικό της ομάδας!

Τελευταίο, άφησα τον υπέροχο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια!

Μία νέα σελίδα ανοίγει στην επαγγελματική μου καριέρα. Από σήμερα είμαι μέλος ενός εκ των μεγαλύτερων και ιστορικότερων σωματείων της Κύπρου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε εμένα ανυπομονώντας να φορέσω την γαλανόλευκη φανέλα και να αγωνιστώ μπροστά στον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης!

Με εκτίμηση

Ανδρέας Λεμέσιος».