24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ το ντέρμπι στο Τσίρειο

Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ το ντέρμπι στο Τσίρειο

By on 1 Φεβρουαρίου, 2019 0 7606 Views

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παραχώρησε διάσκεψη στην αίθουσα Τύπου του «ΑΕΚ Αρένα», ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Από πλευράς ποδοσφαιριστών στο πάνελ, ο αρχηγός Νταβίντ Καταλά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δήλωσε:
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Βλέπουμε πόσο καλά παίζει φέτος. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Σάστρε, Γκονζάλεθ και Φλοριάν. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ίσως κριθεί σε μια στατική φάση ή ένα λάθος. Υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες και αυτός που θα είναι ο πιο αποτελεσματικός, θα κερδίσει».

Για το ότι η ΑΕΚ στα τελευταία 3 παιχνίδια, έχει συντελεστή τερμάτων 10-0:
«Είναι σημαντικό να σκοράρεις και να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα σε τέτοια παιχνίδια. Όλα αυτά είναι σημαντικές λεπτομέρειες για την ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο Νταβίντ Καταλά ανέφερε:
«Είναι πρόκληση για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής. Παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά θέλουμε την νίκη».

Για το τι άλλαξε στην ΑΕΚ:
«Είναι όλα μαζί. Όταν έρχεται μια αλλαγή, αλλάζουν όλα. Μας βοήθησαν πολύ τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για την σημασία των τελευταίων αγώνων και τη συνέχεια:
«Είμαστε ζωντανοί στη μάχη για τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια».