26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Πρώτο ρόλο θα παίξει η δική μας απόδοση

By on 1 Φεβρουαρίου, 2019 0 2938 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τον Ερμή.

Για το τι πρέπει να αλλάξει η Ομόνοια στο παιχνίδι με τον Ερμή σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Πάφος FC:
«Για μένα είναι δύο πράγματα να αρχίσουμε ενεργοί από το πρώτο λεπτό, διότι στην Πάφο, στα πρώτα 10-15 λεπτά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο αποφασιστικοί στο επιθετικό μέρος. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά πρέπει να τις τελειώνουμε όπως πρέπει. Ήταν καθαρά θέμα συγκέντρωσης εκεί, διότι βγαίναμε οργανωμένα στην επίθεση με ωραίους συνδυασμούς. Βγήκαμε στην επίθεση με όλους τους πιθανούς τρόπους και δεν τελειώναμε τις φάσεις όπως έπρεπε. Στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε, πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί για να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός πως άλλαξε προπονητή ο Ερμής:
«Μια αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει θετικά αλλά και αρνητικά. Όπως και στο πρώτο ματς με τον Ερμή ήμασταν κι οι δύο νέοι προπονητές. Θα είναι ένα συν για τον Ερμή, αλλά πάλι μένω στο μεγάλο ρόλο που θα παίξει η απόδοσή μας κι όχι τόσο του Ερμή».