20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Απονομή βραβείου ήθους ΟΠΑΠ στο ΑΠΟΕΛ

By on 29 Ιανουαρίου, 2019 0 2742 Views

Πριν τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή, έγινε στο ΑΠΟΕΛ η απονομή του χρηματικού επάθλου για την ανάδειξη του ως ομάδας ήθους , μέσα από τις βαθμολογίες των παρατηρητών για το τίμιο παιγνίδι με βάση τα κριτήρια της FIFA. Η ανάδειξη του ΑΠΟΕΛ αφορά τις αγωνιστικές από τη 13η μέχρι τη 16η.

Εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου χορηγού των βραβείων ήθους , η απονομή έγινε από το Σωτήρη Μεσαρίτη στον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριο Πετεβίνο, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά.

Η ανάδειξη της ομάδας Fair Play γίνεται ανά τέσσερις αγωνιστικές. Να θυμίσουμε πως για τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta ,βραβεύτηκε ο Απόλλωνας, για την δεύτερη τετράδα αγώνων μοιράστηκαν το χρηματικό βραβείο Απόλλωνας, Ομόνοια και Ερμής, και για την τρίτη τετράδα αγώνων πάλι το ΑΠΟΕΛ.

Τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη στη βαθμολογία των παρατηρητών είναι μεταξύ άλλων οι κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων προπονητών παικτών και φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους και το θετικό παιγνίδι των ομάδων.