Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΦΕΛΚ:Ζητώ συγνώμη απο τον κόσμο της Ένωσης. Ας δουλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί

Ιανουάριος 29, 2019
11638 Views
0 Comments
ΦΕΛΚ:Ζητώ συγνώμη απο τον κόσμο της Ένωσης. Ας δουλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί

Ο Κάριτ Φελκ τοποθετείται μέσω της ιστοσελίδας της Ενωσης και απολογείται για μια φράση που χρησιμοποιησε στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετα τον αγωνα με την ΑΕΛ:

Φίλοι της ΕΝΠ σας χαιρετώ. Θα ήθελα να αναφερθώ και δημόσια για ένα συγκεκριμένο κομμάτι των δηλώσεών μου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την έκφρασή μου ότι η ΕΝΠ είναι μια μικρή ομάδα. Γνωρίζω καλά ότι η ΕΝΠ είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και στη δήλωσή μου δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προσβάλω τη μεγάλη ιστορία, τους φιλάθλους και όλους όσους έδωσαν τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο.

Η δήλωσή μου έγινε σε σύγκριση με τον αντίπαλο που είχαμε τη συγκεκριμένη ημέρα σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι.
Είμαι ένας άνθρωπος θετικός και αισιόδοξος που ακόμα και μετά από ήττες θέλω να εντοπίζω και να αναφέρω τα θετικά της ομάδας και ισως γι’ αυτό ορισμένες φορές κάποιοι να εκπλήσσονται όταν μετά από άσχημα αποτελέσματα δηλώνω ευχαριστημένος και εστιάζω στα θετικά της ημέρας.

Τελειώνοντας θέλω να καλέσω τον κόσμο της ΕΝΠ να συνεχίσει να είναι κοντά στην Διοίκηση και στην ομάδα στη δύσκολη προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε για να γράψει ο σύλλογος ιστορία με θετικά αποτελέσματα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Ας δουλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για να επαναφέρουμε τον σύλλογο στις ημέρες της δόξας του.

Comments are closed.