18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Αλκή και Πάρντο άναψαν κόκκινο στο ΑΠΟΕΛ

By on 28 Ιανουαρίου, 2019 0 1214 Views

Η Αλκή πάλεψε και έμεινε όρθια στο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και πήρε χρυσό βαθμό.Ο Πάρντο απέκρουσε πέναλτι και έδωσε ψυχοκογία στην Αλκή να κρατήσει το 0-0 ενώ είχε και ευκαιρίες να σκοράρει.

Πρόκειται για μια τεράστια έκπληξη, αφού οι πρωτοπόροι δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, κόντρα σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, προφυλάσσοντας ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, όμως η διαφορά από τη δεύτερη θέση (συγκατοικούν Απόλλωνας και ΑΕΛ) έπεσε στους δύο βαθμούς.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Στο 9΄ ο Μοράις δεν νίκησε τον Πάρντο σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ μεγάλες ευκαιρίες έχασαν και οι Καζού και Μπάλογκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αλκή ήταν καλύτερη και δεν άφησε το ΑΠΟΕΛ να την απειλήσει. Μάλιστα είχε και ξεκάθαρη ευκαιρία στο 81΄ με τον Κάρλος για να αποδράσει με το διπλό.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λούκας Σόουζα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 72΄ για σπρώξιμο σε αντίπαλο. Στη συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να αποβληθεί και ο Γκαντάτσια για το σκληρό φάουλ που έκανε στον Βραζιλιάνο μέσο του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Νσούε, Καζού (88΄ Αλωνεύτης), Μοράις (69΄ Μπέζιακ), Σόουζα, Ζαχίντ, Νατέλ, Μπάλογκ (62΄ Εφραίμ)

Στον πάγκο: Ρόμο, Αρτυματάς, Ρουέδα, Γκέντσογλου, Μιλάνοφ, Κασίνι

ΑΛΚΗ (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Χαραλάμπους, Φλόρες, Χριστοφή, Χαρή, Γκαντάτσια, Τραϊτσέφσκι, Σπόλιαριτς (84΄ Κωνσταντίνου), Σταύρου (90΄+5 Βασιλείου), Τριμπό, Ηλία (78΄ Κάρλος)

Στον πάγκο: Παναγή, Σερφά, Μπελαμεϊρί, Ακόστα, Κυπριανού, Μπαντάρα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ροβέρτος Κώστα (Ν. Καλησπέρας, Ε. Ευαγόρου), Ανδρέας Αργυρού (Χ. Νικολαΐδης).

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.705

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπόλιαριτς, Γκαντάτσια, Κάρλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σόουζα