28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη.Ο Λαφράνς θα δίνει και τη ψυχή του για την ομάδα όσο είναι εδώ

ΚΕΡΚΕΖ:Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη.Ο Λαφράνς θα δίνει και τη ψυχή του για την ομάδα όσο είναι εδώ

By on 27 Ιανουαρίου, 2019 0 10503 Views

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ΑΕΛ, ήταν ο Ντούσαν Κέρκεζ που αναφέρθηκε στην κατάσταση του Τάσος Μάρκου, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να παιχτεί σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο καλό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της ΑΕΛ είπε τα εξής:

«Πρώτα να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο Α’ ημίχρονο που δεν ήταν καλό για την ομάδα μου. Μας έβαλαν γκολ και μας πίεσαν αρκετά. Στο Β’ ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, οι ποδοσφαιριστές μου το παλέψαν και κερδίσαμε το παιχνίδι . Είχαμε ένα αρχικό πλάνο που δεν μας βγήκε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Με όλο το σεβασμό στην Ένωση αλλά σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά εξ’ αιτίας του γηπέδου δεν ήταν δυνατόν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και ευχαριστίες στον κόσμο που ήρθε εδώ. Καλή συνέχεια στην Ένωση».

Για τα μεταγραφικά ο προπονητής της ΑΕΛ είπε ότι υπάρχει πρόθεση για τέταρτη κίνηση.

Τελειώνοντας μίλησε για τον Λαφράνς και είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, θα δίνει και τη ψυχή του για την ομάδα όσο είναι εδώ. Έχουν λεχθεί πολλά και καλύτερα είναι να τα αφήσουμε μέχρι εδώ».