19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της με τριάρα. Αδιόρθωτη η Ανόρθωση .Υπό ατμόν ο Στρέμπελ

Η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της με τριάρα. Αδιόρθωτη η Ανόρθωση .Υπό ατμόν ο Στρέμπελ

By on 27 Ιανουαρίου, 2019 0 11105 Views

Η ΑΕΚ πέτυχε δεύτερη νίκη μετά την άφιξη του Ιντιακέθ και άφησε πίσω της την Ανόρθωση που μένει μακριά και από την τέταρτη θέση. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 το ντέρμπι της αγωνιστικής πιο εύκολα απ ότι περίμενε. Το έργο της έγινε πιο εύκολο νωρίς αφού της έκανε δύο δώρα ο Ντουγκλάο που στο 10΄ενώ είχε την μπάλα έκανε λάθος και φάουλ και ο Λαρένα ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ ενώ στο 20΄έκανε δεύτερη ανοησία και αποβλήθηκε για να μείνει η Ανόρθωση με 10 παίκτες.

Φυσιολογικά η ΑΕΚ ανέλαβε τον έλεγχο και μέχρι το 45΄έκλεισε την Ανόρθωση που επηρεάστηκε από την αποβολή ,στην περιοχή της .Στο β΄ ημίχρονο έδειξε διάθεση να αντιδράσει η Ανόρθωση και απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις όμως η ΑΕΚ ήταν ψύχραιμη και δεν συνάντησε πρόβλημα να ελέγξει τον αγώνα και να σκοτώσει το παιγνίδι με δεύτερο γκολ στο 70΄από τον Τρισκόφσκι ενώ στο 84΄ο ίδιος έδωσε διαστάσεις στη νίκη γράφοντας το 3-0. Η ΑΕΚ φαίνεται ότι πέρασε την αγωνιστική πτώση και επανέρχεται με ψηλές βλέψεις.
Αντίθετα ο προβληματισμός στην Ανόρθωση μεγαλώνει αφού δεν υπάρχει βελτίωση από βασικούς παίκτες της ενώ ακολουθούν μόνο ντέρμπι και θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Οι Ντούρις, Ράγιο, Βίκτορ, Πράνιτς παραμένουν σκιά του εαυτού τους και ο Ντουγκλάο εντελώς ανύπαρκτος με εγκληματικά λάθη. Ο Σίλντενφελντ απουσίαζε αλλά δεν νομίζουμε να ήταν καλύτερος από αυτό που είδαμε στα προηγούμενα ματς.
Η εξέλιξη του αγώνα αδίκησε τον Στεφανέλι που είχε κάποιες καλές ενέργειες ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί. Με αυτή την εικόνα και οι επιλογές του Στρέμπελ στην 11αδα ,τις αλλαγές και την τακτική θα είναι έκπληξη αν θα είναι αύριο στην προπόνηση της Ανόρθωσης. Και σίγουρα δεν δείχνει να μπορεί να βοηθήσει την Ανόρθωση να συνέλθει αφού έχει εμμονές σε παίκτες καμένους.Αλήθεια το περίμενε από τον Κατσαράβα όταν τον έβαλε στο 82?Και πως θα δικαιολογήσει την παρουσία των Ράγιος και Πράνιτς στην αρχική 11αδα μετά τις προηγούμενες εμφανίσεις τους?

ΑΕΚ: Τόνιο, Γκαρσία, Μοϊσόφ, Καταλά, Κάσες, Λαρένα (78΄ Τρουγιόλς), Ακοράν, Τέτε, Χέφελ, Ακίνο (62΄ Τζεφρέν), Τρισκόφσκι (85΄ Γιάννου)

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Αναστασίου, Ρουσιάς, Γκονζάλεθ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάργκιτς, Αρτυματάς, Βίκτορ, Ντουγκλάο, Κοφί, Μπεσάτ, Πράνιτς, Ιωάννου, Ράγιος (82΄ Κατσαράβα), Ντούρις (67΄ Λαβόρδε), Στεφανέλι (67΄ Μικελτάντζε)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Οικονομίδης, Κυριάκου, Εγγλέζου, Στρούνα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Σ. Νικήτα, Ι. Λαζάρου), Αβραάμ Τσούκκας (Α. Γεωργίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ακίνο, Τρισκόφσκι / Πράνιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντουγκλάο

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΕΚ Αρένα

ΘΕΑΤΕΣ: 2.000