1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη ελπίδας για την Πάφο κρατά εκτός εξάδας την Ομόνοια

Νίκη ελπίδας για την Πάφο κρατά εκτός εξάδας την Ομόνοια

By on 26 Ιανουαρίου, 2019 0 7029 Views

Νίκη ελπίδας για την Πάφο που κέρδισε την Ομόνοια 1-0 και την κράτησε σε απόσταση εκτός εξάδας
Η ομάδα του Κόπιτς, είχε σε πολύ μεγάλη βραδιά τον τερματοφύλακά της, Ζοέλ Μολ, που είπε «όχι» στην Ομόνοια στις ευκαιρίες της ιδαίτερα στα τελευταία λεπτά , και το γκολ του Νέμετς από την άσπρη βούλα στο 4’ λεπτό, αποδείχθηκε «χρυσό» για την Παφιακή ομάδα.

Με γκολ από τα αποδυτήριά ξεκίνησε το παιχνίδι η Πάφος. Ο Ράσιτς ανατράπηκε στο 4’ από τον Βύντρα και ο Νέμετς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ευκαιρία που του δόθηκε. Στη συνέχεια, η Ομόνοια προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε κάποιες ευκαιρίες με τον Κολοβό κυρίως, όμως ο Μολ αντέδρασε σωστά και κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Από το 30’ και έπειτα, είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως ο Ατζαγκούν δεν πρόλαβε το γύρισμα του Ραμίρες.

Στην επανάληψη του αγώνα, η Ομόνοια πίεσε και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Ωστόσο, η Πάφος διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα και έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον τερματοφύλακά της, Ζοέλ Μολ που ύψωσε… τείχος, κράτησε το υπερπολύτιμο 1-0. Η Ομόνοια δεν τα κατάφερε, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πάφος: Μολ, Καρώ, Χολτ, Ράσιτς(60′ Σιρόκ), Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Λελιούκιν(76′ Ντόβπνια), Ανγκούλο(65′ Λουλίνια), Νέμετς, Ράκελς

Στον πάγκο: Πέτρου, Παναγιώτου, Ντόβπνια

Ομόνοια: Μεχίας, Κολοβός, Λόρα, Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Ραμίρες, Βύντρα, Κούσουλος, Μαυρίας(64′ Τζιωνής), Κατελάρης(28′ Λοέ), Πρέτσε

Στον πάγκο: Παναγή, Μανρίκε, Γκαφούρ, Μόντες, Λόπεθ, Λοέ, Τζιωνής, Κακουλλής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζάντερ, Λελιούκιν / Κατελάρης, Βύντρα, Κολοβός

ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 1400

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος
Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος
4ος: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος