25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΔΙΑΚΕΘ:Περιμένω ένα ματς που θα είναι 50-50 και θα κριθεί στις λεπτομέρειες

ΙΔΙΑΚΕΘ:Περιμένω ένα ματς που θα είναι 50-50 και θα κριθεί στις λεπτομέρειες

By on 25 Ιανουαρίου, 2019 0 7650 Views

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο αμυντικός της ομάδας Ντάνιελ Μοισόφ παρέθεσαν δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και όχι μόνο.

ΙΜΑΝΟΛ ΙΔΙΑΚΕΘ

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση…
«Είναι σημαντικό ντέρμπι για εμάς και για όλους εδώ. Θα είναι αμφίρροπο το παιχνίδι. Ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου και τη δική μας. Η ομάδα είναι έτοιμη. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ελπίζουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας στο τέλος του ματς. Επίσης, περιμένω ένα ματς που θα είναι 50-50 και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ότι έγινε στο παρελθόν δεν μετρά όταν αρχίσει το ματς».

Για το σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς…
«Με ξέρετε πολύ καλά, προσπαθώ να βρίσκω λύσεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το σημαντικό είναι να ξέρουν οι παίκτες πως θα παίξουν και ξέρουν. Εξαρτάται από τον αντίπαλο και τις συνθήκες του αγώνα πάντα το σύστημα. Το ίδιο θα κάνουμε πάντα. Θα προσαρμοζόμαστε συνεχώς».

Τα αγωνιστικά νέα…
«Ο Ιγκόρ είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Είναι νωρίς για την επάνοδο του. Αμφίβολος είναι και ο Σάστρε. Θα περιμένουμε αύριο για αυτούς τους δύο. Οι δύο απουσίες που ξέρετε πολύ καλά είναι ο Φλοριάν και ο Απόστολος που παίζει σήμερα στις έξι με την Εθνική του».

Για τον Τζεφρέν…
«Είναι απόλυτα έτοιμος. Οι καλοί παίκτες μπορούν να παίξουν παντού. Εκτός από τερματοφύλακας (γέλια). Είναι παίκτης που παίζει παντού στην επίθεση. Είναι πολύ καλός και με τα δύο πόδια. Είναι γρήγορος και μπορεί να μπει σε διάφορες θέσεις. Θα μας βοηθήσει και θα μας κάνει ακόμα καλύτερους με την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα…
«Μπορώ να πω την άποψη μου για την εικόνα που σχημάτισα μέχρι στιγμής. Ανέβηκε το επίπεδο.Παρακολουθώντας το ματς της ΕΝΠ με την Ανόρθωση είδα ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι καλό για τους φιλάθλους.Σε μεταγενέστερο στάδιο θα έχω καλύτερη εικόνα του πρωταθλήματος».

Για τις μεταγραφές…
«Μιλάμε συνεχώς με τον Άντερ και κάθε ώρα. Πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο. Μένει ακόμα μία κίνηση που μπορεί να γίνει στην τελευταία βδομάδα. Έχουμε κάνει τρεις κινήσεις και έχουμε χρόνο να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση. Θα είναι για ποδοσφαιριστή Κ22. Αναλύουμε και θα δούμε».

Για τον Ασούμπρε και αν θα αποχωρήσει…
«Για τον Ασούμπρε είναι καλύτερα να σας απαντήσει ο Άντερ».

ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΟΪΣΟΦ
Για το ματς με την Ανόρθωση…
«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι μεγάλο. Ένα ντέρμπι στη Λάρνακα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας την Κυριακή. Περισσότερο από πότε να πάρουμε το ζητούμενο. Χρειαζόμαστε το σπρώξιμο του κόσμου για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι οι τρεις βαθμοί να μείνουν στο ΑΕΚ Αρένα».

Για τον τραυματισμό του…
«Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που είχα ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό και να μένω για πάνω από τρεις μήνες εκτός. Έχω επιστρέψει στα δύο τελευταία παιχνίδια, νιώθω καλά, κι εύχομαι να μην συμβεί ξανά. Κοιτάζω μπροστά».

Για την αγωνιστική κρίση στην ΑΕΚ…
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος χάσαμε βαθμούς από αρκετές ομάδες. Είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς. Τώρα επιστρέψαμε και θέλουμε να κάνουμε καλό φινάλε στο πρωτάθλημα».