20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Θέλουμε να φτάσουμε στην 6άδα και από κει και πέρα να δούμε που μπορούμε να πάμε

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Θέλουμε να φτάσουμε στην 6άδα και από κει και πέρα να δούμε που μπορούμε να πάμε

By on 25 Ιανουαρίου, 2019 0 5958 Views

Το σύνθημα για περαιτέρω βελτίωση έδωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με την Πάφο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας:

Για τη φιλοσοφία που προσεγγίζουν τον αγώνα με την Πάφο…

«Με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπου βάλαμε τρία γκολ. Θέλουμε να τελειώνουμε τις φάσεις και νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε. Να τελειώνουμε όπως πρέπει τις ευκαιρίες και να δίνουμε όσο το δυνατό λιγότερες ευκαιρίες στον αντίπαλο».

Αν θα αποτελέσει οδηγό η νίκη σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας…

«Η εμφάνιση ήταν θετική. Κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό κομμάτι που αφορούν όλη τη λειτουργία της ομάδας και όχι μόνο τους αμυντικούς. Θέλουμε να κρατήσουμε τα θετικά από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ πρέπει να βελτιώσουμε και άλλα πράγματα για να φτάσουμε στα επίπεδο που θέλουμε. Υπάρχει προσπάθεια, είμαστε στο σωστό δρόμο. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη, με κάποιες πιο ποιοτικές ομάδες, αυτό θα μας κοστίσει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα».

Για τον αγώνα με την Πάφο…

«Όλοι οι αντίπαλοι όταν παίζουμε με την Ομόνοια παίζουν στο μάξιμουμ. Όλες οι ομάδες θέλουν να πάρουν το μέγιστο».

Για τα νέα αποκτήματα και τη βοήθεια που προσφέρουν…

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί και οι τρεις είναι σε καλή κατάσταση και δουλεύουν. Έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και σε συνδυασμό με την απόδοση όλων, θέλουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Οι νέοι δίνουν κάτι έξτρα στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θέλω όλοι οι ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει και να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Θέλουμε να φτάσουμε στην 6άδα και από κει και πέρα να δούμε που μπορούμε να πάμε».