Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Πρόκριση της ΕΝΠ στο 1.50, πρόκριση της Ανόρθωσης 2.40 στην BET ON ALFA

23 Ιανουαρίου, 2019
220 Views
0 Comments
Πρόκριση της ΕΝΠ στο 1.50, πρόκριση της Ανόρθωσης 2.40 στην BET ON ALFA

Δύο ακόμα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του κυπέλλου COCA COLA βγαίνουν μέσα από τους σημερινούς επαναληπτικούς στα ζευγάρια ΕΝΠ – Ανόρθωση και Πάφος – Άρης.
Οι δύο σημερινοί αγώνες προσφέρονται με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
Αναλυτικά οι αποδόσεις των δύο σημερινών αγώνων:
17:00 ΠΑΦΟΣ – ΑΡΗΣ
Με 2-1 επικράτησε ο Άρης στον πρώτο αγώνα και ο επαναληπτικός αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η πρόκριση της Πάφου προσφέρεται στο 1.40, ενώ 2.65 είναι η απόδοση για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης ο Άρης.
Όσον αφορά τις αποδόσεις του αγώνα, στο 1.30 προσφέρεται ο άσος για νίκη της Πάφου, στο 7.70 το διπλό για νίκη του Άρη και στο 4.89 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.65, στο 2.00 προσφέρεται το under 2.5 goals, όσο και η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
18:00 ΕΝΠ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
H ΕΝΠ είχε κάνει την έκπληξη στο πρώτο ματς και επικράτησε με 3-2 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό. Αν πιστεύετε ότι η ΕΝΠ θα ολοκληρώσει αυτό που άρχισε και θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, η απόδοση είναι 1.50, ενώ αν πιστεύετε ότι η Ανόρθωση θα κάνει την ανατροπή των δεδομένων και θα προκριθεί στους «8» του κυπέλλου, η απόδοση είναι 2.40.
Στο 3.85 προσφέρεται ο άσος για νίκη της ΕΝΠ, στο 1.80 το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.60. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.80, στο 1.85 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.75 το Goal – Goal.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπέλλου Coca Cola, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Comments are closed.