Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για το CFA Foundation

22 Ιανουαρίου, 2019
295 Views
0 Comments
Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για το CFA Foundation

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας.
—————————-

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μιχάλης Μίτας συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, τον οποίο και ενημέρωσαν για την απόφαση της ΚΟΠ για ίδρυση του μη κερδοσκοπικού, φιλανθρωπικού οργανισμού CFA Foundation.

Αναλύθηκε στον κ. Υπουργό η φιλοσοφία που θα διέπει τη λειτουργία του CFA Foundation καθώς και η απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για ίδρυση νηπιαγωγείου, σε πρώτη φάση στη Λευκωσία και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες επαρχίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας όπως, οι αρμόδιες υπηρεσίες προσφέρουν την απαραίτητη τεχνογνωσία προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση για ίδρυση νηπιαγωγείου.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ο χώρος που θα επιλεγεί, ο τρόπος στελέχωσής του και οτιδήποτε άλλο συνεπάγεται στη δημιουργία ενός νηπιαγωγείου.

Ο κ. Χαμπιαούρης χαιρέτισε την απόφαση της ΚΟΠ για ίδρυση νηπιαγωγείων στο πλαίσιο του CFA Foundation και διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, βρίσκονται στη διάθεση της Ομοσπονδίας σε ότι χρειαστεί προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια της, τα οποία θα έχουν θετικό αντίχτυπο σε όλη την κοινωνία.

Comments are closed.