24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Τριάρα ο Απόλλωνας και περιμένει

By on 19 Ιανουαρίου, 2019 0 6251 Views

Αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε ο Απόλλωνας στο «Αμμόχωστος», νίκησε 3-0 τον Ερμή και περιμένει να δει με πιο τρόπο θα τον ωφελήσει το Κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του αγώνα στο Τσίρειο οι «γαλάζιοι» θα είναι κερδισμένοι.
Πολύ νωρίς άνοιξαν το σκορ οι «γαλάζιοι» με μια γκολάρα του Εμίλιο Ζελάγια στο 6΄ και κάπου εκεί άνοιξε ο δρόμος για το διπλό. Το γκολ του Σαρδινέορ στο 41΄ έδειξε ότι τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους αλλά αν ο Βάλε δεν απογειωνόταν στο 80΄ στο σουτ του Μαρτίνιουκ και δεν έκανε διπλή απόκρουση στο πέναλτι ίσως τα πράγματα να μην εξελίσσονταν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Σωφρόνη. Αφού τα έκανε όλα αυτά ο Πορτογάλος ήρθε ο Καραγιόλ στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΕΡΜΗΣ (Στ.Κουσίν): Φιρινίδης, Μαλόν, Ψάλτης,Μπανούσης, Κουατσίκα, Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (55΄ Λαγός), Νγκαγκά, Κατσιατή (75΄ Ντε Μέλο), Μακρίεφ (67΄ Μαύρου)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Σακέτι, Μπρου (63΄ Σπόλιαριτς), Περέιρα (77΄ Μαγκλίτσα), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (64΄ Καραγιόλ), Ζελάγια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περέιρα

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200