26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκπληκτική νίκη της Ένωσης (2-3).Χάλια η Ανόρθωση του Στρέμπελ

Εκπληκτική νίκη της Ένωσης (2-3).Χάλια η Ανόρθωση του Στρέμπελ

By on 16 Ιανουαρίου, 2019 0 13547 Views

Εντυπωσιακό πέρασμα της Ένωσης από το Α. Παπαδόπουλος όπου κέρδισε 3-2 την Ανόρθωση και πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κόκα-Κόλα. Η Ένωση άρχισε καλά τον αγώνα και τον τέλειωσε εντυπωσιακά ανατρέποντας το προβάδισμα της Ανόρθωσης με δύο γκολ του νεαρού Κύπριου Πίττα και του Ουντόζι στις καθυστερήσεις. Η νίκη της Ένωσης ήταν ίσως πιο εύκολη απ ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Η επίθεση της ντρόπιασε την άμυνα της Ανόρθωσης και ο νεαρός Πέτρου κάτω από τα δοκάρια ήταν εξαιρετικός στο β΄ ημίχρονο.
Η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ και αντέδρασε νωρίς φθάνοντας στο 2-1 ωστόσο μετά έσβησε τις μηχανές και έδωσε το δικαίωμα στην Ένωση να την ισοφαρίσει και να πετύχει και νικητήριο γκολ πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Κυρίας. Το δοκάρι του Μικελτάντζε στο 55΄ήταν η άτυχη στιγμή της Ανόρθωσης όμως το θέμα δεν είναι ένα δοκάρι ή δυο ευκαιρίες ούτε δέκα λεπτά καλής απόδοσης,αλλά μια γενικά μέτρια ως κακή εικόνα μιας ομάδας που ξεκίνησε την χρονιά με στόχο και τον τίτλο.
Δυστυχώς για την Ανόρθωση δεν έχει βοήθεια από τον πάγκο με λίγες επιλογές παικτών αλλά με ένα αδύναμο προπονητή.Ο Στρέμπελ επέλεξε και στον αγώνα κυπέλλου να ξεκινήσει με τους παλαίμαχους βαδιστές που από την αρχή της περιόδου είναι εκνευριστικά αδιάφοροι και απαράδεκτοι με σταθερή την εμμονή του να κάνει πρώτη αλλαγή τον σέντερ φορ του ενώ ψάχνει γκολ με σέντρες και να αφήνει στον πάγκο Κύπριους παίκτες που διψούν να παίξουν και να ιδρώσουν την φανέλα. Ο Στρέμπελ μοιάζει με μαθητευόμενο προπονητή που οδηγεί την Ανόρθωση σε δύσκολα μονοπάτια .Η Ένωση του έδωσε ένα μάθημα. Με πρωταγωνιστές Κύπριους κέρδισε τους βαδιστές παίκτες ονόματα της Ανόρθωσης που έχουν σφραγισμένη θέση στην 11αδα είτε τρέχουν είτε περπατούν. Ας προβληματίσουν και οι μυικοί τραυματισμοί.Παίκτες που διακρίθηκαν όποτε τους δόθηκε ευκαιρία είναι στον πάγκο και αγωνίζονται σταθερά οι αδιάφοροι που αν δεν τραυματιστούν ή δεν ζητήσουν αλλαγή εξακολουθούν να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου της Ανόρθωσης.

Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Πίττας (14΄ και 67΄), με τον Ουντότζι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90΄+2.

Για την Ανόρθωση , βρήκαν δίκτυα οι Βίκτορ (22΄) και Μικελντάτζε (26΄).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιούργκεν Στρέπελ): Δημητρίου, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπεσάτ, Βίκτορ, Ράγιος (42΄ Οικονομίδης), Πράνιτς (81΄ Λαβόρδε), Κοφί, Μικελτάντζε, Κατσαράβα (72΄ Κυριάκου)

Στον πάγκο: Βάργκιτς, Ιωάννου, Εγγλέζου, Αρτυματάς

ΕΝΩΣΗ (Κάριτ Φελκ): Κλέιμαν (46΄ Πέτρου), Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Κυριάκου, Βαλλιάνος (86΄ Ολίβα), Μαϊσουράτζε, Ριέρα, Ενόχ, Ουντότζι, Πίττας, Ρασμούσεν (37΄ Ζάρατε)

Στον πάγκο: Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Γ. Κολοκούδιας, Ελευθερίου, Θ. Κολοκούδιας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιάννης Αναστασίου (Μ. Καλογήρου-Γ. Γκίνος), 4ος: Κ. Χριστοδούλου, Παρ.: Π. Γερασίμου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ενόχ, Μαϊσουράτζε (2η)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 700