25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γαλάζια πρόκριση.Ο Μπρού πέτυχε το καθοριστικό γκολ του Απόλλωνα

Γαλάζια πρόκριση.Ο Μπρού πέτυχε το καθοριστικό γκολ του Απόλλωνα

By on 16 Ιανουαρίου, 2019 0 11630 Views

Ο Απόλλωνας πήρε την πρόκριση για την φάση των «8», καθώς εξήλθε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων(1-0), ήταν καθοριστικό όπως φάνηκε, καθώς οι «γαλάζιοι» με ένα γκολ έβαζαν ακόμη πιο γερές βάσεις για πρόκριση και αυτό ήρθε από τα πόδια του Μπρου. Έτσι, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε στο τέλος με και φεύγει από την πρωτεύουσα με ένα σκορ που του δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται στα προημιτελικά του θεσμού, χωρίς μάλιστα να φτάσει και σε αρκετά ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ που θα του… έλυνε τα πόδια, όμως δυσκολεύτηκε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων. Με τον χρόνο να περνάει, η Ομόνοια ισορρόπησε το παιχνίδι και βρήκε σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Ντάρμπισάϊαρ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο Άγγλος επιθετικός που αποχώρησε στο 35’ της αναμέτρησης καθώς αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι και βρήκαν σημαντική ευκαιρία με τον Ραμίρες στο 57. Ο Κοσταρικανός που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέναντι από τον Βάλε, έκανε το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων του είπε «όχι». Ο ρυθμός έπεσε με την πάροδο του χρόνου, όμως ο Μπρου στο 69’, με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και με τη μπάλα να κοντράρει στον Κούσουλο, κατέληξε στα δίχτυα του Παναγή. Οι «πράσινοι» ανέβασαν απόδοση και ισοφάρισαν με τον Ραμίρες στο 77’ με κεφαλιά, μετά από γύρισμα του Λόρα. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε, με την πρόκριση να πηγαίνει στα χέρια του Απόλλωνα.

Ομόνοια (Γ. Αναστασίου): Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος ,Πρέτσε, Λόρα, Κατελάρης, Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Μαυρίας(73′ Λόπεθ), Κολοβός(69′ Μόντες), Ντάρμπισαϊαρ(35′ Ραμίρες)

Απόλλων (Σ. Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Χάμπος, Βασιλείου, Σακέττι, Μάρκοβιτς(56′ Μπρου), Φακούντο, Σαρντινέρο, Καραγιόλ(81′ Κερμπρ), Ζελάγια