25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Ξέρουμε τα προβλήματα.Αν θέλουν ας βρίζουν εμένα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:Ξέρουμε τα προβλήματα.Αν θέλουν ας βρίζουν εμένα

By on 16 Ιανουαρίου, 2019 0 3073 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, στη διάσκεψη τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε την τύχη με το μέρος της, ενώ έκανε αναφορά και στον κόσμο των πρασίνων.

«Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και απέναντι σε μια ομάδα αρκετά ποιοτική που ξέρει να διαχειρίζεται το παιχνίδι, για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να μείνουμε στην διεκδίκηση και σταδιακά να ρισκάρουμε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, στο ποδόσφαιρο θέλει και τύχη που δεν είχαμε. Μετά το γκολ ήταν δύσκολο, όμως είδα μια ομάδα που δεν δέχεται να χάσει. Δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο να αλλάξεις νοοτροπία και στυλ παιχνιδιού στη μέση της σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών τους τελευταίους 2.5 μήνες, προσπαθούμε να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο που θέλουν οι οπαδοί να το δουν. Υπάρχουν άνθρωποι στην κερκίδα είναι σημαντικό να έρχονται να βοηθήσουν ή απλά να βγάλουν τα απωθημένα. Θέλουμε να έρχονται μονιασμένοι, όσοι δεν πιστεύουν στην ομάδα να μην έρχονται στο γήπεδο αλλά τουλάχιστον να υποστηρίζουν την ομάδα. Αν θέλουν ας βρίζουν εμένα, αλλά όχι τους παίκτες. Γίνεται προσπάθεια, υπάρχουν προβλήματα που ο κόσμος δεν ξέρει. Δεν μπορούμε συνεχώς να δίνουμε ιατρικό report για όλους τους παίκτες, προσπαθούμε να τους έχουμε όλους έτοιμους, αυτός είναι ο στόχος και αυτό προσπαθούμε. Ζητάω περισσότερη επιβράβευση γιατί τους τελευταίους μήνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα».

Για το ότι η Ομόνοια δεν παίρνειαποτελέσματα:
«Εχουμε αδυναμίες και τις γνωρίζουμε, προσπαθούμε να τις αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να φέρουμε 25 παίκτες. Για να φτιάξεις μια ομάδα θέλεις χρόνο. Ο Απόλλωνας για παράδειγμα έχει ζήσει πράγματα ως ομάδα. Εμείς σε 2.5 μήνες έχουμε κάνει μια προσπάθεια. Πέραν από την ανάπτυξη, υπάρχουν αρκετά πράγματα που αλλάξαμε. Το είπα από την αρχή, δεν θα κάνουμε θαύματα. Όταν παίρνεις αποφάσεις την ώρα του ματς, είναι κάτι που μπορείς να πληρώσεις ή όχι, ανάλογα με την ποιότητα του αντιπάλου. Μαθαίνεις, όμως, από τα λάθη σου, μαθαίνω τους παίκτες και τα χούγια του καθενός, πώς μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από πίεση. Ο τρόπος σκέψης ή το μυαλό του ανθρώπου δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη».

Για τους τρεις νέους παίκτες: «Ξέραμε ότι ρισκάρουμε και ότι μπορούν να παίξουν 70-75 λεπτά, ανάλογα με την ένταση του παιχνιδιού. Κολοβός και Μαυρίας είχαν κάποιες κράμπες, κάποιες ενοχλήσεις, και τους προφυλάξαμε για να τους έχουμε έτοιμους το Σάββατο».

Για τέταρτη μεταγραφή: «Δεν έχουμε αδυναμία, αλλά αδυναμίες. Θα κοιτάξουμε αν έχουμε άμεση ανάγκη κάπου θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».