28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην ΑΕΚ περιμένουν τον διάδοχο του Ιραόλα και την ενίσχυση

Στην ΑΕΚ περιμένουν τον διάδοχο του Ιραόλα και την ενίσχυση

By on 14 Ιανουαρίου, 2019 0 6921 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, o εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, αναφέρθηκε στην εξέλιξη που προέκυψε με την απομάκρυνση του Αντόνι Ιραόλα από την τεχνική ηγεσία, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.

«Με το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που τρέχει είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτή την απόφαση. Αυτά έχει ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Αν κάτι χαρακτηρίζει τον κ. Ιραόλα είναι το ότι είναι κύριος σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξεχνάμε ότι υπό την τεχνική του καθοδήγηση, φτάσαμε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ και κυρίως το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίξαμε με την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με άνεση. Το ντροπιαστικό σερί μας ανάγκασε να πάρουμε αυτή την απόφαση» ανέφερε αρχικά.

Για το ποιος πήρε την απόφαση για να χωρίσουν οι δρόμοι τους…

«Από κοινού. Έγινε συνάντηση χθες και λήφθηκε από κοινού αυτή η απόφαση. Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια. Πρέπει να το δείξουμε και στην πράξη. Πλέον, κάθε επόμενα παιχνίδι, αποκτά καθοριστικό χαρακτήρα».

Για την επόμενη μέρα…

«Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου. Το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη στο κύπελλο. Την ευθύνη θα έχουν οι Αντόνιο Ιντάλγκο και Ηλίας Χαραλάμπους. Από κει και πέρα περιμένουμε την απόφαση για το διάδοχο. Όταν καταλήξουμε θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση Πορευόμαστε πλέον με υπηρεσιακό δίδυμο και αρχίζει το ψάξιμο για το διάδοχο του Αντόνι Ιραόλα».

Για το θέμα με το μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα…

«Και πέρσι την ίδια συζήτηση κάναμε και μετά από μερικούς μήνες, κατακτήσαμε το κύπελλο. Είμαστε στην πιο δύσκολη καμπή τα τελευταία χρόνια. Δεν μας είχε συνηθίσει η ομάδα να διέρχεται μια τέτοια αγωνιστική κρίση. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ από τις απουσίες. Ουδέποτε το χρησιμοποίησα ως δικαιολογία, όμως μας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές βδομάδες. Πλέον, είναι και θέμα ψυχολογίας».

Για τους τραυματισμούς…

«Ξεφεύγει από την ατυχία το συγκεκριμένο θέμα. Είναι πλέον, κακοδαιμονία. Μας προβληματίζουν τα πάντα. Όταν βλέπεις την ομάδα να μην κερδίζει και να υποφέρει από αυτό το γεγονός, μας προβληματίζει. Η ομάδα πρέπει να ανακάμψει. Το πιο ανεπίτρεπτο χθες ήταν η παρουσία μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για αυτό το κομμάτι έχει ο κόσμος όλα τα δίκαια με το μέρος του. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα αποτελέσματα. Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι. Καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Η Νέα Σαλαμίνα μας έχει βάλει δύσκολα στα φετινά μας παιχνίδια. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για την απόφαση για την ένσταση…

«Περιμένουμε και το αποτέλεσμα της ένστασης. Έχουν ειπωθεί πολλά, δεν θέλουμε να ανεβάσουμε τους τόνους. Περιμένουμε απλά την απόφαση. Συμφωνούμε ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα, όμως την ίδια ώρα πρέπει να τηρούνται και οι κανονισμοί».

Για τον Αγκίνο…

«Θα γίνει προσπάθεια εγγραφής του, όμως πρώτα θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής».

Για την περαιτέρω ενίσχυση…

«Είναι δεκάδες τα ονόματα που γράφονται. Ο κόσμος να περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις. Θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσουμε την ομάδα μας».