26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περνά ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί ο Μπουφ.Επιβάλλεται ανασύνταξη

Περνά ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί ο Μπουφ.Επιβάλλεται ανασύνταξη

By on 14 Ιανουαρίου, 2019 0 2466 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον Μπουφ ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη…

«Αναμένεται μέσα στην ημέρα να περάσει από εξετάσεις και να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη για τη μεταγραφή του Ιανουαρίου».

Για τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για ψάξιμο για πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα…

«Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν διάφορες σκέψεις γύρω από μια τρίτη κίνηση, χωρίς να μετατραπούν σε ενέργειες. Αναμένουμε να δούμε την απόφαση που θα παρθεί από διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Ο προπονητής επιθυμεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Επιθυμία μας είναι αυτοί που θα έρθουν να μας βοηθήσουν περισσότερο απ΄ ότι οι Σισέ και Κάτσαρ».

Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ…

«Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τις προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν είσαι Ανόρθωση, δεν μπορείς να βρίσκεις θετικά μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για ένα πέναλτι στο 0-0 δεν δόθηκε και θα μπορούσε να διαφοροποιήσουμε τα δεδομένα. Μας πληγώνει η ήττα, όμως χρειάζεται να ανασυνταχθούμε γιατί ακολουθούν τρία παιχνίδια με την Ένωση. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να επιστρέψουμε στις νίκες, όσον αφορά το πρωτάθλημα».

Για τον τραυματισμό του Ντούρις…

«Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Τετάρτης. Δεν γνωρίζω να θα είναι διαθέσιμος ενόψει της Κυριακής».