Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Διπλό της ΑΕΛ με απόδοση 1.70 στην BET ON ALFA

Ιανουάριος 14, 2019
89 Views
0 Comments
Διπλό της ΑΕΛ με απόδοση 1.70 στην BET ON ALFA

Η ανεβασμένη Αλκή υποδέχεται την ΑΕΛ που έχει ακολουθήσει εκπληκτική πορεία τώρα, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας.
Το ματς θα αρχίσει στις 19:00, συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προσφέρεται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.
Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
Φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τις αποδόσεις της BET ON ALFA είναι η ΑΕΛ, με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 1.70, στο 4.40 προσφέρεται ο άσος για νίκη της Αλκής, ενώ 3.65 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 Goals έχει απόδοση 2.15, στο 1.60 προσφέρεται το under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.10.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.
Air Max 90 SACAI

Comments are closed.