19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σάββας Δαμιανού προπονητής της Εθνικής Νέων U19 και ο Μάκης Σεργίδης προπονητής της Εθνικής Παίδων U17

Ο Σάββας Δαμιανού προπονητής της Εθνικής Νέων U19 και ο Μάκης Σεργίδης προπονητής της Εθνικής Παίδων U17

By on 12 Ιανουαρίου, 2019 0 1032 Views

Με νέους προπονητές συνεχίζουν την πορεία της προετοιμασίας τους ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων μας στις διοργνώσεις της UEFA Εθνική Νέων και Εθνική Παίδων αντίστοιχα.

Ο Σάββας Δαμιανού αναλαμβάνει τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Νέων U19 και αρχίζει δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Εθνική μας όπως είναι γνωστό προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο τη Δανία.

Ο Σάββας Δαμιανού άρχισε την προπονητική του θητεία στον ΑΣΙΛ Λύσης όπου δούλεψε τρία χρόνια και πέτυχε μαζί του άνοδο από το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Ακολούθως ανέλαβε την Αλκή Ορόκλινης όταν αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Μαζί με την Αλκή πανηγύρισε δύο ανόδους σε ισάριθμες χρονιές και την καθοδήγησε και τον πρώτο χρόνο της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας.

O Σάββας Δαμιανού.

«Είναι πρόκληση για μένα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Εθνικές μας ομάδες. Η νέα φιλοσοφία της ΚΟΠ, ο τρόπος δουλειάς και η πεποίθηση μου για τις προοπτικές που υπάρχουν, ήταν οι βασικοί λόγοι που με ώθησαν να αναλάβω αυτή την αποστολή.

Γνωρίζω πολύ καλά το δυναμικό της Εθνικής Νέων, πιστεύω στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της και με τη σκληρή δουλειά προχωρούμε την πολύ καλή προσπάθεια που άρχισε με την πρόκριση της στον Elite round», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής.

Στην Εθνική Παίδων ο Σεργίδης
Νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Παίδων U17 ο Μάκης Σεργίδης και θα αρχίσει επίσης δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Μάκης Σεργίδης άρχισε την προπονητική του καριέρα στον Εθνικό Λατσιών όπου τον ανέβασε από τη Δ’ Κατηγορία στη Γ’ Κατηγορία δούλεψε για άλλα δύο χρόνια μαζί με την ομάδα. Ακολούθως ανέλαβε την ΠΑΕΕΚ και την ανέβασε από τη Γ’ Κατηγορία στη Β’ Κατηγορία και συμπλήρωσε τρία χρόνια στον πάγκο της.

Στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου δούλεψε στον ΑΣΙΛ Λύσης και ξανά στην ΠΑΕΕΚ.


Ο Μάκης Σεργίδης.

«Είναι πολύ τιμητικό να δουλεύεις για τις Εθνικές μας ομάδες και χαίρομαι που θα έχω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη φιλοσοφία της δουλειάς που γίνεται στις Εθνικές μας ομάδες και τα δείγματα της νέας προσπάθειας επιβεβαιώνονται και από τα αποτελέσματα.

Υπάρχει ταλέντο, γνωρίζω τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές και αρχίζουμε μια νέα πορεία σκληρής δουλειάς με στόχο πάντοτε την πρόοδο των ταλαντούχων μας ποδοσφαιριστών αλλά και σε αγωνιστικές παρουσίες που θα μας ανεβάσουν ψηλότερα στην κατάταξη της UEFA», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Μάκης Σεργίδης.