28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής ο Τάμαρι αλλά ας μην υπερβάλλουμε…

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής ο Τάμαρι αλλά ας μην υπερβάλλουμε…

By on 11 Ιανουαρίου, 2019 0 3214 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στον Τάμαρι και για τα σχόλια που ακολούθησαν τη νέα πολύ καλή του εμφάνιση με την Εθνική Ιορδανίας στο Asian Cup.

«Εμείς δεν λειτουργούμε με τη λογική το πότε θα επιστρέψει. Το δεδομένο για μας, είναι πως θα επιστρέψει μετά τις 2 Φεβρουαρίου, όταν θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Δεν εξαρτώμαστε από κανένα ποδοσφαιριστή. Είναι θετικό το ότι συνεχίζει από κει έμεινε με το ΑΠΟΕΛ. Είναι σημαντικό και για τη χώρα του, που εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν παύει όμως, να διακρίνεται μια υπερβολή γύρω από τον Μούσα. Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής, θέλουμε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να είναι υγιής».

Για το τι εννοεί με το ότι διακρίνεται υπερβολή γύρω από το όνομα του Τάμαρι…

«Υπερβολή, στα πάντα θα έλεγα. Δεν πρέπει να χάνουμε το μέτρο και να μην ξεχνάμε από πού ερχόμαστε. Είμαστε μια κυπριακή ομάδα. Δεν θα γίνει μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρέαλ. Πρέπει να το λαμβάνουμε και αυτό υπόψη. Είναι πολύ πιο υπερβολικό αυτό που συμβαίνει στην Ιορδανία. Οι συμπατριώτες του τον έχουν σαν Θεό. Είναι δύσκολο να το διαχειρίζεται αυτό ένας ποδοσφαιριστής. Χρειάζεται πνευματική ισορροπία. Κατανοεί το τι συμβαίνει. Χαίρεται και εμείς ευελπιστούμε να προχωρήσει ακόμα πιο μπροστά. Να έχει υγεία και να πετύχει ότι θέλει».

Για τα μεταγραφικά…

«Δεν υπάρχει βιασύνη για αυτό το θέμα. Το θέμα της αξιολόγησης του αθλητικού διευθυντή το σεβόμαστε, βλέπει τι συμβαίνει έχει τους στόχους, κάνεις διαπραγματεύσεις, όμως ξέρει το χρονικό πλαίσιο. Είναι εξ΄ ολοκλήρου θέμα του κ. Τέτι. Δεν υπάρχει θέμα βιασύνης αυτή τη στιγμή. Δεν παίρνουμε ένα ποδοσφαιριστή για να μας βοηθήσει με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ψάχνουμε το κάτι παραπάνω».

Αν θα γίνει κίνηση ενίσχυσης, πέραν του επιθετικού…

«Δεν μπορώ να αποκλείσω το οτιδήποτε. Μιλώ για θέμα αποφάσεων και προτεραιοτήτων. Το τι θα συμβεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου δεν το ξέρει κανείς. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραχωρήσουμε ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού χωρίς όμως να έχει παρθεί καμία απόφαση. Μας έχουν ζητηθεί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουμε απαντήσει σε καμία ομάδα. Ζητήσαμε ακόμα κάποιες μέρες και θα ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους».

Για το θέμα με τους επενδυτές…

«Δεν έχει σημειωθεί οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα των επενδυτών. Είναι ανοιχτό το κεφάλαιο. Υπήρξε μια ανοιχτή συζήτηση που ισχύει ακόμη».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση…

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το σημαντικότερο μέχρι το επόμενο. Βλέπουμε ότι οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα είναι λεπτές. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν με ένα αποτέλεσμα και πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση. Έχουμε αφιερωθεί πλήρως στο επόμενο παιχνίδι και θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έχουμε την εμπειρία και κατανοούμε πλήρως πως δεν πρέπει να χάσουμε την ισορροπία μας. Όποια και αν είναι η θέση σου, δεν έχεις χάσει τίποτα αν δεν τελειώσει κάτι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κυνηγάς μέχρι το τέλος και είμαστε μια ομάδα που το κάναμε πολλές φορές αυτό.

Είναι τόσες πολλές οι μεταβλητές που θα έρθουν οι καλές, θα έρθουν και οι κακές στιγμές.

Καταλυτικό ρόλο παίζει ο προπονητής που έχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι πως το υλικό αρχίζει να βγάζει την ποιότητα του, όμως ακόμα εν έχουμε πετύχει κάτι.

Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης. Θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε να δουλεύουμε και στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία τίποτε άλλο πέραν του τι… δηλώσεις στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Θα πρέπει να δούμε την τελευταία προπόνηση. Υπήρχαν κάποια μικροπροβλήματα. Όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή και αυτός θα αξιολογήσει την κατάσταση τους και ποιοι θα είναι στην αποστολή».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση…

«Μέχρι χθες διατέθηκαν 107 εισιτήρια. Το τι θα δούμε, θα είναι χειρότερο από αυτά που έχουμε συνηθίσει».