26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναστασίου και Ατζαγκούν πάνε μαζί!Τον φέρνει και στην Ομόνοια

Αναστασίου και Ατζαγκούν πάνε μαζί!Τον φέρνει και στην Ομόνοια

By on 10 Ιανουαρίου, 2019 0 3741 Views

Ο Γιάννης Αναστασίου θα συναντήσει εκ νέου τον Αμντούλ Ατζαγκούν, με τον οποίο θα συνεργαστούν σε τέταρτη διαφορετική ομάδα (!) και ο Νιγηριανός θα αποτελέσει την τρίτη προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού» στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός επιλέγει να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει και τον γνωρίζουν, αφού μετά τους Μαυρία και Κολοβό, σειρά παίρνει ο Ατζαγκούν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί αρχικά στον Παναθηναϊκό το 2013, ενώ το 2016 συναντήθηκαν στην Ρόντα και ένα χρόνο αργότερα στην Κορτράικ.
Ο Ατζαγκούν ανήκει στην Κορτράικ απο το καλοκαίρι του 2017. Πέρσι είχε 36 συμμετοχές σημειώνοντας 6 γκολ, ενώ φέτος μετράει 4 συμμετοχές ως βασικός και 4 ως αλλαγή. Τελευταία του παρουσία στις 19 Δεκεμβρίου , όπου είχε αγωνιστεί για ένα ημίχρονο.
Ο 26χρονος (10.2.93) Νιγηριανός αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως οκταροδεκάρι, μια θέση που ήθελε μια επιπλέον επιλογή ο κ. Αναστασίου και παίρνει ένα γνώριμο του ποδοσφαιριστή.
Ο Ατζαγκούν απάντησε οριστικά θετικά στην πρόταση της Ομόνοιας χθες το απόγευμα και πλέον αναμένεται σήμερα Πέμπτη στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί!