26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Χαμογέλασαν άλλοι.ΑΕΚ και Απόλλωνας έμειναν στο 0-0

By on 9 Ιανουαρίου, 2019 0 8191 Views

Η Ιαοπαλία δεν βόλευε ούτε την ΑΕΚ ούτε τον Απόλλωνα ωστόσο έμειναν στην λευκή ισοπαλία (0-0) στην εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta στην «Αρένα». Αποτέλεσμα που δεν «Χ»αροποιεί καμία ομάδα καθώς οι Λαρνακείς μπορούσαν να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής, ενώ οι «γαλάζιοι» μπορούσαν να μειώσουν στους 2 βαθμούς από την κορυφή. «Πρωταγωνιστές» στο ντέρμπι ήταν η ένταση και οι δυνατές μονομαχίες! Οι Λαρνακείς μένουν μακριά από τη νίκη για 7ο σερί παιχνίδι!Το 0-0 ικανοποίησε βαθμολογικά τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας.

Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, μέχρι και το 30’ ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ καλός με τις ομάδες αμφότερες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Πρώτα ο Απόλλωνας με πλασέ του Ζελάγια στο 5’ με την μπάλα να παιρνά μόλις έξω, έπειτα η ΑΕΚ με δύο σουτ των Φλοριάν και Ιγκόρ στο 20’ με τον Βάλε να κάνει μεγάλη διπλή επέμβαση. Η μεγαλύτερη φάση όμως στο α’ μέρος ήταν η κεφαλιά του Μαγκλίτσα και η τρομερή απέκρουση του Τόνιο στο 27’. Μετά «κυριάρχησε» η ένταση και δεν είχαμε την μεγάλη φάση. Έτσι με το 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι δύο ομάδες.

Στην επανάληψη, η ένταση και πάλι ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής του ντέρμπι. Η πιο ξεκάθαρη ευκαιρία, ήρθε στο 84’ με τον Μαγκλίτσα να αστοχεί από ευνοϊκή θέση έπειτα από πάσα του Σκέμπρι. Έτσι το 0-0 ήταν το τελικό σκορ ενώ στο ματς του β΄γύρου οι δυο ομάδες εξήλθαν πάλι ισόπαλες αλλά 3-3.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι, η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα έμεινε στην 6η θέση στους 22 βαθμούς ενώ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή στην 3η θέση και στους 31 βαθμούς.

ΑΕΚ (Ιραόλα): Τόνιο, Iγκόρ (48′ Γκαρσία), Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε, Χέφελ (86′ Κ. Αναστασίου), Κάσες (77′ Λαμπάν), Γκονζάλες, Φλοριάν

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Ιωάννου, Ρ. Αναστασίου, Παναγίδης, Κωνσταντίνου, Κ. Αναστασίου, Ρουσιάς

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Μπρου, Σαρδινέρο (71′ Παπουλής), Μαγκλίτσα (85′ Καραγιόλ), Ζελάγια (58′ Σκέμπρι)

Στον πάγκο: Kίσσας, Σακέτι, Στυλιανού, Παπαμιχαήλ, Ψύχας, Σπόλιαριτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χέφελ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: «Αρένα»
ΘΕΑΤΕΣ: 2.300 περίπου

Στο όριο καρτών: Ιγκόρ, Τέτε, Γκαρσία, Φλοριάν, Γιάννου/ Χάμπος, Βασιλείου

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος